Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BüszkeeSAAAS

    tag

    válasz egykerdezo #12915 üzenetére

    Nekem 3+2 gombos van számomra ez bőven elég viszonylag egyszerű irányítani igazából a +2 gomb közül is csupán 1-et használok a "kitérés" funkcióhoz. A billentyűzet hagyományos (olcsó) drágábbat nem veszek mert néha ezen vezetem le a feszkót ez is még csak 1 hónapos ,de már a D-betű félbetört rajta..... :W

    Novigrad-ba menlevéllel tudsz eljutni a Bárótól tuti kapsz majd én tőle kaptam (lehetséges más mód is valami seftessel együttműködve,de szerintem az kétes, meg talán van még egy megbízás is aminek az elvégzése után lehetséges ,hogy kapsz) én a Bárótól kaptam.

    Folyamatosan lesznek majd új kard tervrajzok nem csak witcher cuccokhoz,de általánosságban elmondható, hogy mindig az a witcher kard a nyerő ami magasabb szintű és már tudod használ is később ezek fejleszthetőek, de arra érdemes figyelmi ,hogy olyat rakass össze amit már tudsz is használni vagy akkor fejleszd amikor már a karaktered szintje is megfelel a fejlettebb változathoz (ez a koncepció áll a kardokra és páncélokra egyaránt).

    [ Szerkesztve ]

    -Megoldottam a problémátokat. -És...?Ennyi?Mesélj még!Tüzet köpött a sárkány vagy mérget? -Igen...és arany pikkelyei voltak és dőlt a seggéből a füst,mint egy kéményből. -Épp ahogy a skaldok éneklik...Kiérdemelted a jutalmad!

Új hozzászólás Aktív témák