Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BüszkeeSAAAS

    tag

    válasz FireKeeper #12649 üzenetére

    :R Köszönöm nektek! :R

    Igen már felfedeztem ,hogy lehet közvetlenül a GOG-ból telepíteni (azért nem szúrja ki az ember szemét , nem úgy ,mint a reklámok...) és ez is lesz a vége valószínűleg , valóban felesleges mindent ugyan úgy csinálva más eredményt várni.... Ha sikerült akkor majd jelentkezem, remélem elfogja majd fogadni az eddigi mentéseim (kimásoltam őket) és nem kell megint előröl kezdenem az egészet bár csupán az első "területet" csináltam meg... csak a hülye maximalizmusom miatt addig nem megyek tovább amíg mindent fel nem fedeztem el nem olvastam vagy végeztem az összes küldetéssel,meg azért legnehezebb fokozaton tényleg nem árt "tápolni" mielőtt előre törsz,de ez legalább rákényszerít arra ,hogy minden funkciót, praktikát,trükköt, és infót bevess a játékban.....

    Köszönöm eddigi segítségeteket :R :R :R majd jövök még ha megint elakadtam valamivel :DD meg hátha tudok én is 1-2 infóval szolgálni.... :))

    [ Szerkesztve ]

    -Megoldottam a problémátokat. -És...?Ennyi?Mesélj még!Tüzet köpött a sárkány vagy mérget? -Igen...és arany pikkelyei voltak és dőlt a seggéből a füst,mint egy kéményből. -Épp ahogy a skaldok éneklik...Kiérdemelted a jutalmad!

Új hozzászólás Aktív témák