Új hozzászólás Aktív témák

  • Varlaisaran

    senior tag

    válasz Jorus #9740 üzenetére

    Nos, ez érdekes problem, a Nexuson egy játékos ugyanezzel keresett meg. Vagy százan leszedték, de eddig Te vagy a második akinél ez a probléma előjön, így én valami game setup bugra esetleg patchekre gyanakodnék. Ami elsőre megint valótlannak tűnik, mivel ezek nyers modellek, és -hagyományos értelemben véve- nem moddolja a Skyrimet, ergo ott kellene lenniök.

    - Ha a meshes/varlaisaran és a textures/varlaisaran a helyén van, akkor a resourceök elvileg készen állnak.

    - Mielőtt próbálkozol feléleszteni a modot: Röffentsd be a CS-t, és húzd be a Loriath.esp-t mint active plugint. Fontos hogy active legyen (dupla jobbklikkel választod). Elvileg itt látnod kell a statikus objekteket a Static/Varlaisaran classban. Az ebben levő ABX_xxx.nif fileokból huzogass be egy-két tetszés szerinti objektet bármilyen exterior térségre próbaképp. Ha megjelennek hibaüzi mentesen akkor kizártuk a resource failt, és egyértelműen gamesetup/load order a hiba.

    - Megoldás lehet még a Loriath.esp löködése a load orderben. Mivel én abszolut semmi modot nem használok Sky alatt (pont a fejlesztés miatt hogy ne zavarjon be semmi) így nem tudom megmondani hogy esetleg ütközhet-e valamivel avagy nem. Próbáld meg a legeslegvégére rakni a Loriath-et, így elvileg felülbírál minden más modot, illetve azokat is amik a nevezett területen kotorásznának.

    Majd jelezz, mi az eredmény, mert ha sikerül a végére járni akkor a másik játékost is érdekelheti a megoldás.

    [ Szerkesztve ]

    35mm-es kópiákat vásárolok, tartalomtól függetlenül. Christie P35GP-hez rövid objektíveket keresek, 25-40ig.

Új hozzászólás Aktív témák