Új hozzászólás Aktív témák

  • genndy

    addikt

    válasz 19sracz82 #16718 üzenetére

    A feliratokra én is csak a bekapcsolást tudom javasolni, a kísérőknél meg gondolom a Hearthfire kavar be, arra egyelőre nincs javítás, mert a DLC-ket még nem fordították le).

    Más: ENB-témához kis szösszenet:
    Mostanában próbálgattam grafikai modokat (Fxaa, SweetFX, ENB-k), és úgy vettem észre hogy ENB-t még annak is érdemes föltennie, akinek gyengébb gépe van, és nem akarja használni a szebb grafikát, mert stabilabb is tőle a játék. Szándékosan futkorásztam kicsit Riverwood környékén ENB-vel és anélkül, és nélküle sokkal többször vágott ki a játék, kb. ugyanazon a helyen. ENB-vel csak döccent egy kicsit, de nem fagyott ki. Aztán persze komoly stressz-teszttel sikerült kifagyasztanom direkt (rohangáltam, varázsoltam, kapkodtam a fejem távoli hegyek felé hogy jó sok cellát kelljen töltenie), de nekem mégis stabilabbnak tűnt. Úgyhogy érdemes fölpakolni csak az alapot is belőle, mert ha ki van kapcsolva (ini-ben ugye simán be lehet állítani, hogy kikapcsolva induljon), akkor nincs érdemleges fps-csökkenés, de a dll-t azért használja, tehát stabilabb a játék. Főleg annak lehet hasznos, akinek textúrapakkok nem izzasztják még meg nagyon a gépét, de egy bekapcsolt ENB-nek már komoly hatása van (nekem pl. ez ilyen).
    Mindenesetre a leírtak szigorúan SZVSZ, nem öltem bele túl sok időt, nem mértem frapssal és hasonlók, tehát simán lehet hogy benéztem valamit, és amikor ENB-vel nem fagyott akkor simán csak szerencsém volt. De talán egy próbát megérhet, azért írtam le.

    Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Új hozzászólás Aktív témák