Új hozzászólás Aktív témák

  • Sirpi

    senior tag

    válasz Tibiajax #4331 üzenetére

    Szerintem sem kell nagyon aggódni, tényleg hullámzó a dolog, de az a jó a TDU-ban, hogy mindig könnyen talál magának az ember új és új szórakozási lehetőségeket. Mikor megvettem a játékot, akkor az első pár hétben lekötöttek a single küldik, aztán mikor sikeresen abszolváltam mindet, elkezdtem krúzolni a többiekkel (mondjuk ez az, ami egy biztos pont fog maradni a későbbiekben is). Közben kipróbáltam a multis versenyzést, de elég könnyen lenyomtak a hardcore játékosok (még azért próbálkozom majd később), így nekiálltam drive-in-ezni, mert ott nyugodtan, a többiek által nem zavartatva tudtam gyakorolni. Aztán kitűztem célul, hogy begyűjtöm az összes kocsit (ez meglett), meg elhatároztam, hogy a topmodel/hitchhiker küldiket megcsinálom hibátlanra (virágosra), na ezzel még biztos el fogok szöszölni, majdnem a fele hátravan :) Közben jött a 6-futamos versenysorozat, megindult Cucori és Laczfi fóruma, ami megintcsak lekötött egy időre. Szóval mindig jönnek az új és új dolgok (csak jönne már a megapack...), és bár nincs minden nap időm (meg néha kedvem) felmenni, azért abban biztos vagyok, hogy nem fogok tartósan hátat fordítani a játéknak később sem (csak emiatt a játék miatt vettem kormányt). Szerintem nagyon jó a csapat, és még sok kellemes élményben lesz részünk együtt a (z egyesek szerint nem túl nagy, de szerintem elég terjedelmes) szigeten :)

    Autós játék nem kötött még le ennyire, az NFS-eket pl. gyorsan ledaráltam, hogy lássam a végét, aztán uninstall (a PS még idáig se jutott). Mondjuk egy hónapja kíváncsiságból kipróbáltam az Underground 1-et, hát valami hihetetlen volt, hogy mennyire nincs kihívás a vezetésben, mennyire arcade, mintha sínen mennének az autók. Szóval hangulatban és vezetési élményben is sokkal jobb a TDU, nagyot alkotott az Atari :R (én meg lelövöm a beszélőkém, mert enyhén hosszú lett)

    Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!

Új hozzászólás Aktív témák