Új hozzászólás Aktív témák

  • Tibiajax

    nagyúr

    válasz Zer G #4329 üzenetére

    Üdv a TDU világában!

    ----

    Egy srác feljegyzései..

    Kicsit volt időm visszaolvasgatni, február elejéig egészen, jó volt látni, milyen élet ment akkor itt, hosszú, hosszú idő után.. A topic másodvirágzását élte akkortájt, és ez már egészen az év elején elkezdődött, vmifére varázsütésre, az igazi régi motorosok, Fel, Bronco-n ill. rajtam kívül egymás után bukkantak fel új arcok, akik pezsgést vittek az itteni tdu-közösség romjaiba.
    Biztosan a játék kedvezőbb ára miatt is történt mindez, mégis jópofa volt látni, ahogy megtalálta mindenki a topicot. Moho, Opelos, Bendegúz, Sirpi, Smisa, Braderick és a többiek ekkortájban már bőven kostolgatták a toptyikot, de nekem személy szerint talán Laczfi és Cucori feltünése volt az a pont, amikor olyan igazi nagy közösséggé váltunk, az új generációvá.. Laczfi és Opelos kedvence a kockásing, vagy társaságunk máig is egyetlen hölgytagjának madness Edition-jei igazi csemegét jelentettek nekünk.. :B Emlékszem, Opelos Barátommal már akkor sem tudtuk visszafogni magunkat.. :) Engem külön le kellett fogni.. :U :)

    Sokan voltunk már, sokan közülük mára már teljesen eltüntek, és a legrosszabb, h már a törzstagok is egyre hosszabb időközönként tolnak be egy egy irkafirkát.. Sokat tűnődök rajta, miért van ez, és hogy miért fujt ki viszonylag ilyen hamar a társaság, és maga a játékszellem. Anno amikor elvállaltam a Klub újboli felélesztését, szentül elhatároztam, h na majd most megmutatom, milyen egy igazi klubélet, és asszem ez pár hétig sikerült is, de mára vhogy a macska is kicsit lefutottnak érzi a világot, és az egész itteni közösséget, vagy azt, amit eddig ez jelentet itt.
    Nem tudom tényleg, mi lesz itt még a jövőben, a hírhedt carpack - ha egyszer egyáltalán megérkezik - biztosan ujboli lehelletet hoz hozzánk, de ez sem most lesz még. Addig pedig marad a néhai egyéni kruzolgatás, vagy a föncsi által szervezni próbált sokszor már semmi ujat felmutatni nem tudó erőlködés?.. Tényleg ennyi lett volna az 'új generáció' ?...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák