Új hozzászólás Aktív témák

  • Fecdzo

    senior tag

    válasz Hege1234 #7317 üzenetére

    Itt a topikban allitolag van vki aki a hirkereskedes eleg jol muveli. Onmagaban vagy gyorsnak kell lenned, vagy jol kell tippelned, vagy money managementtel megprobalod kihozni a vesztes pozit.

    Nekem a legjobb pozijaim funda alapuak voltak. Nem tudtam annal jobb eredmenyt elerni se swing traddel, plane nem daytraddel. Egyedul automatizaltan tudtam megkozeliteni.

    En csak jo iranyba akarlak terelni. Eleg reg ota vagyok mar a piacon es nem talalkoztam meg hosszutavon sikeres fx daytraderrel. En is letettem rola evekkel ezelott. Ellenben tobb profitabilis automata tradert ismerek. Mas terulet, teljesen mas dolgokra kell figyelni. Nem teszem le a voksomat egyik oldal mellett sem, de teny h a tozsdek 80%a teljesen automatizalt (arjegyzes, spekulalas, megbizasteljesites stb).

    Egy biztos. En nem teszek penzt olyan technikara amit kelloen hosszan meg nem vizsgaltam. Es csak erre tudlak teged is buzditani. Nem minden technika automatizalhato de ne sporoljuk meg az idot attol h meg ne nezzuk mi az az ELONY amivel a strategiank rendelkezik.
    Azert ketlem h egy csak kezzel daytradelo illeto kello idot szanna csupan arra h megvizsgalja az osszes jelet amit a strategiaja adott a multban. Igy a kezi technika meroben hipotetikus. Konnyen lehet ha megvizsgalnad akkor nem is tradelned mert kiderulne h csupan az adott idoszak alatt tunik kiemelkedonek az eredmenyessege.
    Ezzel szemben egy algot teljesen kivesezhetsz, stressztelhetsz es megismerheted a hatarait. Persze ez sem garancia, de klasszisokkal jobbak az eselyeid!

    fulekitrading.wordpress.com

Új hozzászólás Aktív témák