Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandiahegyro
tag
Sziasztok,
43c725: másnak is villog dinamikus képmódban illetve lejt mozgás törlése bekapcsolásakor még jobban? -
Bandiahegyro
tag
válasz Bandiahegyro #12277 üzenetére
Lejt=Led
-
Bandiahegyro
tag
Köszi a válaszokat.
Még van pár láma témám, ha nem gond.
Első: bármit keresek play-ben, nincs találat, pl hbo-t is úgy tudtam felrakni, hogy az ajánlottak között volt, én hiába kerestem. Eddig végülis ez nem lenne gond, működik minden, csak pl a button mappert szerettem volna próbálgatni, de így nehéz, ha nem tudom felrakni:)
Második: próbálgattam a hangfelismerős cuccot, az exkluzív távon van erre gomb, érdekes keresni csak akkor tud, ha előtte mindig visszamegyek a főoldalra, ha már bent vagyok youtubeon valamiben, akkor nem.
Ugyanez gyakran something went wrong választ ad ugyanarra a parancsra, pl hang vagy hangerő le, máskor meg végrehajtja. Magát az üzenetet felismeri mindegyik esetben. Amúgy honnan tudhatom milyen parancsokat ért meg?
Ugyanez első nap úgy működött, hogy egyszer megnyomtam, másnap már csak úgy, ha végig nyomom ezt a gombot. -
Bandiahegyro
tag
Köszi a playes válaszokat, ma megpróbálom.
Na még egy utolsó, ha belefér:
Hbo prímán megy, netflixből folyamatosan kilép 5-10-max 15 percenként, picit idegesítő:)
Ötlet esetleg hogy mi ez, volt ilyen másnak is? -
Bandiahegyro
tag
Üdv,
Billentyűzetet szeretnék c725-höz. Azon kívül, hogy Bluetoothos legyen, kell másra figyelni? Lehet gond kompatibilitással vagy nincs ilyen?
Esetleg van bevált/ajánlott?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest