Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
magedla
tag
Sziasztok!
Tanácsot, segítséget szeretnék kérni, ez az első lapos TV-m. Én is beléptem a klubba egy 55C728-assal, 3 napja jött meg, most lett időm tesztelni. Teszthez ezt a videót találtam itt a fórumon, Vhiktor fórumtárs jóvoltából (köszönet érte ). Még a végleges beállítást kell este megcsinálnom a másik útmutató alapján. Nem tudom, van-e egyéb teendő a beüzemelés után.
Teszt közben szürke árnyalatoknál látok két négyzetet (középen és bal fent a sarokban) és egy furcsa foltot középen a négyzet helyén egy másik szürke árnyalatnál.
Illetve találtam szerintem két halott pixelt (fekete pötty, fehéren, pirosan, sárgán, zöldön látszik, egyik kisebb (1 pixel talán), a másik nagyobb és középen van).
A képek nem adják vissza, pedig nem krumplival fotóztam, lehet, hogy éjszaka kell ezt csinálni, hogy a fények ne zavarjanak be.Nagyobb pixelhiba (?) a képernyő közepén
Kis négyzet a TV közepén fent, csak az egyik szürke árnyalatnál látszik
Egy sötétebb szürke árnyalatnál, ugyanott ahol a négyzet egy ilyen fura koordináta rendszer forma
Két pici sérülés (?) a szálcsiszolt alu kereten fent:
A kérdésem az lenne, hogy Ti visszaküldenétek-e 14 napon belül elállással vagy ezek teljesen elfogadhatóak és hibahatáron belül marad?
Köszönöm előre is.
True victory is victory over oneself
-
magedla
tag
Köszönöm a választ. A csomagolás teljesen makulátlan volt, minden élen fólia, semmi nem tűnt újraragasztottnak, illetve az alkatrészek, csavarok, távirányítók csomagolása is egaránt gyárinak tűnt.
A kosszal az üveg mögött egyetértek, mert a nagynak szabálytalan a formája. Melyik a nagyobb gond, a kosz vagy a felhősödés vagy a fizikai sérülés a kereten? Melyikre hivatkozva álljak el a vásárlástól? Vagy 14 napon belül nem is kell indokolni? Egyébként mit adnak vissza ilyenkor: pénzt vagy utalványt? Euronics-nál vettem a 220 ezres akcióban. Vagy kérhetek egy másik példányt tőlük? Minden tanácsot szívesen veszek, nem csináltam még ilyet. Köszönöm.True victory is victory over oneself
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 3D nyomtatás
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- Pixelkeresés a hardverrengetegben
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest