Új hozzászólás Aktív témák

  • Gino20

    őstag

    Sziasztok!

    Olvasgattam a hsz-eket és nagyjából az a kép állt össze, hogy ár/érték arányban jó ez a TCL plusz egyébb helyeken olvastam még, hogy Amerikában a legtöbbet eladott márka, sok teszten az első helyen végez plusz a ,,TCL egy óriási konszern, jelenleg a világ harmadik legnagyobb televíziógyártója, amelynek kínálatában megtalálhatóak a kifejezetten innovatív modellek is." szóval mindent összegezve elég meggyöző, de azért vannak kételyeim.

    ~4 éves 55 colos samsung UEj6300-at cserélnék. 1 évvel ezelőttig ~2.5 méterről néztem és baromi elégedett voltam vele pedig ,,csak" FHD, viszont már közel 5m-ről nézem és nem tudom megszokni, egyszerűen kicsi lett. Anno írták, hogy ne ilyet hanem H6400-as szériát vegyek, mert szebb a képe stb csak nem ívelt (de gondoltam kipróbálom és nem bántam meg). Tapasztalatom szerint sima SD vagy esetleg HD csatornáknál is valahogy (szerintem) szebb a képe mint pl ismerősnél az 1 éves 55 col Panasonic-on vagy a 2 éves 65 col Sony-n, így gondolom elég jó lehet benne a képjavítás.

    Konkrétan ezt választottam: TCL 75EP660. Emagon jelenleg ,,csak" 280 ezer forint, ami ekkora TV-ért baromi jó ár, de valójában mégis csak 280 ezer, így kicsit aggasztó, hogy nem tudom megnézni élőben. Vagy tudtok helyet ahol meg lehet nézni?
    Személyes tapasztalatok alapján ez tényleg jó döntés lehet és nem fogja bánni az ember, vagy nem lett volna jobb választás egy szintén belépő kategóriás (az ár miatt itt már kisebb méretű) Samsung UE65RU7102, UE65RU7172?

    Továbbá nem rég beujítottam egy One X-et is, ami ugye támogatja a 4K-t, HDR10-et stb. A rendelt tévén tapasztalható lesz a javulás esetleg a Xbox tesztekben olvasható FHD - UHD közötti jelentős javulás? Nem lesz hiába a jobb felbontás, jobb HDR stb mivel a 140 helyett már 190cm a képernyő?

    Kicsit hosszúra sikeredett.
    Válaszotokat előre is köszönöm :R

Új hozzászólás Aktív témák