Új hozzászólás Aktív témák

  • latis666

    aktív tag

    válasz Teasüti #1023 üzenetére

    Igen tényleg végigolvastam. :)

    Szóval nekem az a hibája van a romnak/telefonnak hogy ha elhagyom a wifit nem kapcsol vissza 3gre magátol csak ugy látszik de tényleges adatkapcsolat nincs. Ehhez be kell kapcsolni a repülő modot majd ki és akkor beindul rendesen a 3g.

    Azt olvastam hogy ha egy profil lejár akkor ami a taskban "beállitás" volt azt kilépéskor visszaállítja. Pl ha éjszaka kikapcsolom a wifit este 10től reggel 4 ig akkor reggel négykor automatikusan visszakapcsolja.
    Ez azt jelenti hogy "no wifi connect" életbe lépésekor bekapcsolom a repülő módot és egy perc mulva ki akkor ez a profil aktiv marad egész nap míg haza nem érek akkor viszont véget ér és visszacsinálja amit elállított (feleslegesen).
    Ezért gondoltam hogy nekem state kell ami nem egy állapothoz hanem egy eseményhez köthető. Megtörténik a kapcsolat bontása lefut a task és kész.

    Azért tegnap dolgoztam rajta nem csak a választ vártam.

    Profil Wifi hiba 1.
    Not Wifi near wifi név
    wait 3 min
    profil wifi hiba 2 set ON /Vár 3 percet és akkor inditja a másik profilt

    Profil wifi hiba 2
    Not wifi near wifi név
    wait 3 min
    Wifi off
    Airplane mode on
    Wait 1 min
    Airplane mode off

    Igy oldottam meg hogy ne a wifi kapcsolat hanem a wifi érzékelés alapján induljon mert esetleg ha szarakszik a wifi kapcsolat elveszhet a jel egy pillanatra. Sajnos nem jöttem rá hogy kellene egy profilban vizsgálni hogy látja e a wifi kacsolatot mert a wifi status változo csak on off állásban lehet, a wifi infonak meg látszolag nincs értéke vagy csak nem volt a közelben wifi.

Új hozzászólás Aktív témák