Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
emre33
addikt
válasz valakky #17098 üzenetére
Szia!
Hiba egyértelmü. Gyenge a jeled!
Magas frekvenciák nem jönnek át.Azok a csatornák amit írsz 602MHZ jönnek.
Rossz az elosztó, hibás a csatlakozó, vagy a kábel.
Ha nem értesz hozzá kérj segítséget a tarrtól.
ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360
-
farkas-j
őstag
válasz valakky #17098 üzenetére
Itt van a táblázat, ez alapján keress rá manuálisan a hiányzó frekvenciákra.
Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
ftamas0201
Topikgazda
válasz valakky #17921 üzenetére
Közvetlen modemre akarjátok dugni a laptopot? mert ha igen, akkor a modemet is újra kell indítani mivel a tarr rendszere rögzíti a rácsatlakoztatott eszköz MAC címét a rendszerben. Általában egy modem újraindítás az új rádugott eszköz után meg szokta csinálni a váltást, de manuálisan is tudják frissíteni ha betelefonálsz. Ha pedig a routerre dugnád akkor semmi különöset nem kell tenni. Bedugod a laposba a routerről hozott kábelt és mehet.
-
cs.david94
tag
válasz valakky #18286 üzenetére
Én most novemberben hosszabbítottam hűséget, el is vitték szerencsétlen Ciscot, akármennyire is ragaszkodtam érte, kaptam helyette egy Arrist, kétszer annyit fogyaszt, bridge módból már kétszer kirakta magát autómatán, de hát ez van ezt kell szeretni, ja és állítva kell használni, nem fektetve.... vissza is sírom.
Amúgy meanwell 15v-os tápegység, dugót meg keresel valamilyet, és polaritáshelyesen kötöd be. -
Aprósólyom
addikt
válasz valakky #19171 üzenetére
Gondolkozom benne alkalmanként. Csak itt a fórumon sem kapok egyértelmű válaszokat a kérdéseimre, hogy mennyit tud segíteni.
Illetve arra sem találok infót, hogy ahhoz feltétlen Adaptive QoS típust érdemes-e vagy a tradicionális QoS-sel szerelt Asus routerek is megfelelőek-e. Nagyon kevesen használnak QoS-t.Jevons paradox
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Hibátlan állapotú Apple TV 4K 32GB 4K/HDR média lejátszó eladó!
- EXTRÉM Teljes merevcsöves EKWB szett MINDEN RÉSZE ELADÓ! Ház Distro Blokkok VGA Fittingek stb.
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest