Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
sch_a
addikt
válasz green_army78 #8149 üzenetére
Analóg előfizetés mellett is elérhetőek a köztévék HD-ban.
-
sch_a
addikt
válasz green_army78 #8152 üzenetére
Kódolatlanok amúgy is. De ha tud DVB-T a tv-d, ott is kódolatlanok. Már elég régóta így van, a 2010-es foci vb-t is HD-ban néztem már, pedig csak 1 hónapja van digitális előfizetésem.
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz green_army78 #8154 üzenetére
Kerestesd le a digitális csatornákat biztos van közte pár kódolatlan.
-
green_army78
tag
válasz kabelmania27 #8155 üzenetére
már próbáltam, de nem talált semmit...
-
sch_a
addikt
válasz green_army78 #8154 üzenetére
Ott is kódolatlan, állítólag már évek óta.
Ha régebbi LG TV, akkor állítsd át az országot németre, vagy valamelyik skandináv országra és próbáld úgy.
[ Szerkesztve ]
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz green_army78 #8156 üzenetére
sch_a ötlete alapján kerestess
-
green_army78
tag
válasz kabelmania27 #8159 üzenetére
ok
nagyjából ilyen, csak hd ready-ben
http://www.edigital.hu/Monitor/LG_M227WDP-PZ_LCD_televizio-monitor_-p49015.html -
kabelmania27
Topikgazda
válasz green_army78 #8160 üzenetére
Jó kis tévé
-
green_army78
tag
válasz kabelmania27 #8159 üzenetére
0 találat, csak analóg jött be.
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz green_army78 #8162 üzenetére
Szakszerviztől kérj fw frissítést. Milyen osztóval van elosztva a koax?
[ Szerkesztve ]
-
green_army78
tag
válasz kabelmania27 #8163 üzenetére
2-es Tv/R
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz green_army78 #8164 üzenetére
Tudnál készíteni egy képet az osztóról? Ez az egy osztó van bekötve? Egyik kimenet modem másik tévé?
-
green_army78
tag
válasz kabelmania27 #8165 üzenetére
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz green_army78 #8166 üzenetére
Köszi a képet, ez nem osztó hanem egy aljzat.
Netmodem is ebbe az aljzatba van kötve? 192.168.100.1 címen nézd meg az értékeket. Digitális vételben okozhat problémát az aljzat főleg ha végaljzat 4dB helyett átmenőt tettek be mert az 10dB-t csillapít.[ Szerkesztve ]
-
green_army78
tag
válasz kabelmania27 #8167 üzenetére
3 aljzat van a lakasban, uj lakas, minden a falban megy, nrm tudom hol lehet az osztó
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz green_army78 #8168 üzenetére
Lehet az aljzatban van összekötve a kábel és nincs osztó. Modem is ugyan úgy van az aljzatba csatlakoztatva ahogy a tévék?
[ Szerkesztve ]
-
green_army78
tag
válasz kabelmania27 #8169 üzenetére
igen
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz green_army78 #8170 üzenetére
Ha végaljzatok vannak bent és jól van beállítva a házerősítő nem lesz gond ha ha átmenőbe van kötve a modem hosszú távon gondot okozhat a 10dB csillapítás. Milyenek a modem értékek?
[ Szerkesztve ]
-
green_army78
tag
válasz kabelmania27 #8171 üzenetére
jelszot kert..
a tvm m227wd pz lg
csak dvb jelez az oldalán dvb c-t nem -
kabelmania27
Topikgazda
válasz green_army78 #8172 üzenetére
Milyen típusú modem van nálad?
-
ftamas0201
Topikgazda
válasz kabelmania27 #8173 üzenetére
Az én régi LG tv-mben DVB-T volt és Mpeg-2 képessége. Az nem volt képes semmit megjeleníteni, még a mindig tv-s kódolatlan hd adást sem mivel az mpeg-4es. így csak STB-vel használható rajta a digitális adás szoval ha meg is találod Te is a csatornákat, valószínűleg nem fog működni vele a megjelenítés. Így ha előfizetsz digitális adásra akkor Set top box kell Neked, CI-t hiába veszel, ugyanúgy semmi nem lesz.
-
green_army78
tag
válasz ftamas0201 #8174 üzenetére
ki kell probalnom, beszélek a tarros ismerössel.
boxot nem akarok. -
green_army78
tag
válasz kabelmania27 #8173 üzenetére
motorola
-
1egaly
aktív tag
Az M1 HDje elég vékonyka,széteső kép a Forma1en....!
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz green_army78 #8176 üzenetére
Ezek között találod a jelszót.
-
kisninja
őstag
Na most nagyon behalt a net szekszád.... Most csak mobil netem van.
powered by: ®MAJORMÜVEK®
-
Mike88
senior tag
válasz kisninja #8180 üzenetére
Nálam (Pécsváradon) gyak. 1 hete folyamatosan probléma van este, napközben nem tudom, de hétvégén gyak. egész nap iszonyatosan lassú a net, sokszor be sem tölti az oldalakat, 3-4× rá kell frissítsek, mire betölti, külföldi oldalak meg teljességgel esélytelen. Kérdezném másoktól (akár pécsváradiaktól), hogy user error vagy valami galiba van? Speedtesttel rámérve sokszor 2-3 megával indítja a tesztet, majd a teszt végére lódul meg max. 23 megáig (30-as netem van), eddig soha nem ment 30 alá a sebesség.A modem vagy router "újraindítás" után kb. 1-2 percig meg minden rendben van, majd ismét belassul. Mi a frász ez? Vírusirtót lefuttattam, szal azt úgy gondolom kilehet zárni.
-
Tutu7030
veterán
A science hd másnál is kódol lett?
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
veterán
-
Tutu7030
veterán
A net is elég kézifékes. A sebesség megvan, csak néha bitang sokára kezdi el betölteni az oldalakat.
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
Mike88
senior tag
válasz Tutu7030 #8185 üzenetére
Így kezdődött nálam is, aztán másnap már 3-4× frissítenem kellett 1 oldalt, mire betöltötte. Ugyanakkor torrentnél rendben van a sebesség, routerrel csak nincs gond, ha NAS-al kommunikál megfelelően, s kellő gyorsasággal. Ugyan nem értek ehhez egyáltalán, olvastam már régebben hasonló hibánál azt, hogy a routerral volt a gond, de többnyire azért a szolgáltatónál van a probléma.
-------------------------------------------------------------------------------
Ami érdekes, beakartam lépni a router beállításai közé, s akkor mikor ennyire megvan lassulva a net a beállítások is nehezen töltődik be, de a hálózaton belül viszont ekkor is megfelelő a sebesség. Azoktól kérdezném akik értenek hozzá, lehetséges, hogy a routerrel vannak problémák? -
hamizoli
tag
Szerintetek lehet kábeltv extra+platina mix egy éves hűség idő alatt kombi duo csomagra váltani?
régi név:hammer1
-
Mike88
senior tag
válasz kabelmania27 #8187 üzenetére
Köszi. Úgy néz ki nincs rá szükség. (kop-kop-kop) Eddig többször próbálkoztam már a router újraindításával, de tegnap este huzamosabb ideig áramtalanítottam (kb. 4-5 perc) s azóta rendben van.
-
veterán
-
Tutu7030
veterán
válasz szabogabor10 #8195 üzenetére
Gondolom ezért is teszt a neve.
-
mikron
tag
Megmondaná valaki, miért ilyen magas a ping szám ????
-
bigyo108
aktív tag
válasz Markizmark #8198 üzenetére
valami húzza terheli a hálód .....
progi vagy seed ?A PC visszafelé MINDIG kompatibilis lesz,.... MINDENRE!! :)
-
meke11
aktív tag
Hová lett a Discovery ID? Valami ID Xtra van helyette!
Miért kell állandóan variálni a csatornakiosztással? Miért kell elvenni azt a csatornát, amit az ember egyszer megszokott? Rakják be külön, másik programhelyre és a régi megszokottat hagyják benn a rendszerben.
Irgum burgum!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- 6 gen i5 ös HP Prodesk 600-G2 MT
- VEB Robotron Optima Daro 20 mechanikus írógép (A3-as papírt is kezel)
- i5 ös HP ProDesk 400 G2 MT/i5-4590S/8 gb/256gb SSD
- Eladó Új Magyar Lexikon 1-6 és 1962-1980 kiegészítő kötet (az ár az egészre egyben értendő)
- KEZDŐ i7 ASUS ROG GAMER PC - i7-7700 + RX570 + 16GB + 256GB+1TB -
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest