Új hozzászólás Aktív témák

  • priti

    addikt

    válasz tornas #10012 üzenetére

    Mindig tanul az ember valamit. A táp „bevizezése” valahogy sosem mozgatott meg egyébként, mert én azt a disznóságot szoktam inkább elkövetni, hogy a fogyasztóhoz képest túlméretezem a tápot annyira, hogy a 40-60%-os terhelés közé essen közelebb a 40-hez és a ventit ezt követően kötöm át 5V-ra, vagy cserélem más típusra, hogy légmozgás azért legyen, de szél- és csapágyzaj nélkül.
    Eddig minden típusnál elhanyagolható volt a disszipált hőmennyiség a gyári borda méretéhez képest ilyen terhelés mellett. Egy VGA-val tán még passzívban is elmenne a 650W-os tápom, bár sosem próbáltam ki, kettővel viszont tuti kell venti, mert anélkül kapcsol a védelem. Ezt már hiba miatt egyszer sajnos teszteltem. Jelentem a delta csifinek remekül működik a túlmelegedés elleni védelme.
    Az egyéb, bordára nem tett komponensek szerintem nem igényelnek aktív hűtést. Ebben a hitemben az erősít meg, hogy létezik passzív táp is egyrészt, másrészt alkatrész szinten a speckókat látva megnyugtatóan magas szokott lenni az operating temperature, én nagyon nem aggódom semmi miatt, de azért mindig meghagyom a ventit alacsony fordulaton. Nem árthat.
    Ez a vizezés is filléres megoldás végülis , csak két csővel kell operálni és muszáj nem vezető hűtőfolyadékot használni, hogy a primer borda a levegőben maradhasson. Nekem inkább azért nem szimpi az egész, mert nem állítható vissza az eredeti állapot. Kénytelen az ember a táp dobozát szétgányolni. Sajnálnám megtenni vele. Túl olcsó egy jó venti.

    Hardverlesen

Új hozzászólás Aktív témák