Új hozzászólás Aktív témák

  • bluyoo

    nagyúr

    válasz HUN]Repa #5511 üzenetére

    Köszönöm a választ/magyarázatot!
    Mondjuk ettől még mindig megvezetve érzem magam .... Mondhatni egy negatív tapasztalat az Ipon computerrel kapcsolatban.
    Jó pár alkalommal kerültek hardverek "extra olcsón" a konkurenciáitok polcaira is és szinte mindig ez lett a vége hogy ..... Én pedig osztottam az észt hogy normális webshopot kell választani ahol ilyen félrevezetés nem fordul elő pl. iPon .... nem potyára ajánlottam is nemegyszer az üzletet másoknak.
    Ha nem rólatok lett volna szó (vettem már hasonlóan jó árú terméket nálatok) , és nem lenne pl. "SzuperSzerda" rá sem klikkeltem volna a megrendelésre. Egyszerűen nem vettem volna komolyan az ajánlatot. Viszont megtettem, és jöttek is az e-mailek.Itt már biztosra vettem hogy lesz egy új CPU-m használt áron. Volt is nagy öröm .... majd jött a telefon hogy .... és másnap hogy mégis .... csak drágábban! :U Szerintem az is belátható hogy ilyet nem lehet nyugodtan lenyelni.
    "Belátható, hogy nekünk is az a jó, ha ELADJUK a termékeket, nem az ilyen esetek." Én meg akartam venni! Meg is alkudtunk rá, ha nem Pick Pack Pont-os szállítás lett volna akkor már a pénz is nálatok lenne! Ti gondoltátok meg magatokat nem én! :DDD
    Mindenesetre számomra sz.r ügy még mindig felmegy a vérnyomásom ha eszembe jut.

    [ Szerkesztve ]

    Bazinga!

Új hozzászólás Aktív témák