Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
maross
nagyúr
Nem tudom, fura hogy még nem panaszkodtak. Kérdezz rá társasjáték csoportban, gyorsan ki fog derülni.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Bullitz
aktív tag
Korábban nagyon kerestem a Race for The Galaxy-t. Metagames most írt, hogy betudják már szerezni, ha valakinek még aktuális.
(nekem 1,5 hónapja megjött USA-ából.)
HALA MADRID // 18' Auris HSD
-
Predator2
addikt
válasz Mr.Csizmás #2055 üzenetére
Link ?
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
tboj
tag
Június 18-án rendeltem egy Patchwork-öt az aliexpress-ről, 1 hónap utazást követően ma érkezett meg. Ez volt az első társas rendelésem Kínából, gondoltam kipróbálom.
Csak egy fekete fóliába volt becsomagolva a doboz, ehhez képest szerintem elég jól sikerült túlélnie az utat, rosszabbra számítottam. A doboz közepén elől és hátul van egy minimális benyomódás, a széleken néhol kisebb gyűrődések, illetve a jobb alsó sarokban egy pár milliméteres sérülés, ahol lejött a festék és fehér. Kb. mintha egy használt játékot vettél volna olyan helyről, ahol nem igazán vigyáztak rá. A doboz engem hidegen hagy, amíg nem saláta és a célját ellátja, szóval szerintem teljesen vállalható. Egyébként angol szöveg van rajta, nem kínai és a játékszabály is angol, illetve nyilván mellékelve van kínai is. Belül minden tökéletes állapotban és minőségben található. Ha tippelnem kellene, ez nem egy utángyártott koppincs, hanem egy normális angol kiadás extra kínai játékszabállyal.
Innen rendeltem, részemről ajánlott. 12,59$-t bőven megért (most picit drágább lett épp).
Micimackó, kérsz mézes teát?Kérek Malacka, csak tea nélkül, ha lehet...
-
TESCO-Zsömle
félisten
Hola.
Én nem nagyon társasozom már, de ez a KS projekt szó szerint szembejött a neten: Etherfields Board Game
Van ára, de brutális mennyiségű kézműves cuccot tolnak bele lengyel barátaink.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Azie
őstag
angol kisherceg 3400 navigátoron, ha valakit érint.
"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
NyxNyxNyx
addikt
Yamatai is jó áron van 9k-ért angolul.
bugos a linkelés valamiért
https://tarsasnavigator.hu/tarsasjatek/yamatai-tarsasjatek/"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
Predator2
addikt
Helló
Ha egy játék nyelvfüggetlen, az mit takar pontosan? A Firkaland nevű játékot néztem ki (angol verzió)
Ha megveszek egy ilyen játékot, és hozzá letöltöm a magyar nyelvű játékszabályt, olyan mintha a magyar játékot vettem volna? Minden teljesen ugyanolyan?THX
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
DJGABI
addikt
válasz Predator2 #2065 üzenetére
hanabi, uno, carcassonne, poker pl jó példák. igen, amit te is írtál. nincsenek a kártyákon angol feliratok, ilyesmi. szabály ismeretében játszható, nem kell hozzá nyelvtudás. ellenpélda: legyen ön is milliomos, honfoglaló, iknow, mars terraformálása...
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
Mr.Csizmás
titán
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
maross
nagyúr
Durva osszegeket fel tudnak halmozni a gyerekrajzos ks-ek
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
oszi666
őstag
Sziasztok!
Nemregiben kiprobaltuk a Game of Thrones tarsas kiegeszitojet, a Mother of Dragonst.
Harom kerdesem lenne:
A szabalykonyvben az van irva, hogy a sarkanyok szarazfoldi egysegek, es hogy szabadon repulhetnek Essos es Westeros teruleten.
De Essos es Westeros kozott!!! hajoval kell oket szallitani ezek szerint?
Ugyanitt: a Targaryenek mindharom befolyasi soron a nyolcadikok. Ez azt jelenti: hogy mindig az akcio szakaszban utolsoak, ezt ertem,
De ha dontetlen van, es az ellenfelnek nincs valyriai kardja, akkor a Targaryenek mindig vesztenek, minden egyes dontetlenben? Hiszen a hubersoron, ahol ilyenkor a pozicio dont, utolsoak, es nem is tudnak ezen valtoztatni.
Harmadik: azt irja a szabalykonyv, hogy a targaryenek a husegjelzot felveszik (magat a kis pajzsot a tablarol, miutan megnyertem csataban a teruletet vagy csak siman elfoglaltam) megkapja a pontot, ami orokre az ove (kiveve Pentos elfoglalasat) de utana ujra letehetik. Minek? Nincs semmi hatasa. Azt pedig gondolom nyilvan nem lehet hogy lepakolgatom Essosban felveszem aztan mozgok elore a gyozelem soron.Vegul: a vazallusokat tenyleg minden tervezesi szakaszban ujra lehet/kell valasztani? Ez total eletszerutlen, hogy valogatok a huberesek kozott. Ugyanitt: Targaryennek nem lehet vazallusa igaz? Ha negyen jatszunk, akkor a targaryeneknek nincs vazallusa, emiatt a vastron birtokosa mindig ket vazallust kap
[ Szerkesztve ]
It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
Azie
őstag
válasz oszi666 #2071 üzenetére
én csak simával játszottam 1x, nem tetszett.
döntetlennél az van, amit írsz. mindig veszít, amíg nem ő lesz előrébb hűbérsoron.ha megy az angol, akkor érdemes megnézned a bggs faqt, hátha választ kapsz rá.
következő opció a társasos fb csoport."Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
Azie
őstag
válasz oszi666 #2073 üzenetére
nem tudom az okát, talán nekem túl absztraktak a különböző sávok, simán van, hogy csak azért megszopatnak, hogy megszopassanak, without no reason. rég játszottam vele. ja igen a hőskártyák összecsapottak szerintem. és hosszú. nem úgy hosszú, főleg ha a közepe táján látszik, hogy esélyed sincs nyerni - tekintettel arra, hogy "csak egy maradhat", nincs közös nyerés pl., nem emlékszem, mintha nem lennének sem titkos küldetések, sem semmilyen küldetések sem.
"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
Tristis
őstag
Én most erre a Sprawlopolisra igencsak rá vagyok zizzenve.
Videó róla: ITT
16 kártya az egész de nagyon jó kis tartalmas. Van belőle 3 dollárért PnP verzió is.
Az ember kinyomtatja vastagabb papírra, be a kártyavédőbe és már kész is a játék. A kiadónál most van közös rendelés facebook-on, ott asszem 10 EUR az ára.Nálam a játékoknál van egy külön kategória, az ágyon könyöklős játék. Eddig a Ganz schön Clever és a nagytesója volt a kedvenc ebben a kategóriában, de most ez úgy néz ki átveszi az uralmat. .
Ami az unverzumnak Chuck Norris, az az NBA-nek Török Péter.
-
NyxNyxNyx
addikt
Nekem pont az tetszett a játékban, hogy a szopatások kimértek. Lényegében azon múlik a játék, hogy megtalálod-e azt a pontot, amikor érdemes elárulni az egyik szövetségesedet. Én imádtam anno, ma már csak party játékok mennek így a kieget nem próbáltam.
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
DJGABI
addikt
válasz Tristis #2075 üzenetére
ezt figyelni fogom én is. na majd ha bgg-re is felkerül a nyomtatható változat vagy alin úgyis lemásolják
mit játsszunk-ék bemutatták a micsoda pech-et [link] hát hiába rendeltem kalózaranyat kínából, 2k-ért ezt szerintem behúzom majd. kellemes upgrade a nincs kegyelemhez képest, eltalálták ezeket a grafikákat
[ Szerkesztve ]
-
oszi666
őstag
érdekes, nekem pont ezek a dolgok tetszenek. Pont, hogy nincs benne titkos küldtetés, meg ilyenek, hiszen egy cél van, és azt csak egy valaki tudja megszerezni.
A szopatás meg olyan amit itt később írt valaki: nagyon kell balanszolni, mert aztán hirtelen neked esik mindenki.
Te mikkel szoktál játszani btw?It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
Tristis
őstag
Szia doc!
Facebook link:
https://www.facebook.com/groups/406018716210716/permalink/1814572338688673/Itt a link a közös rendelés doksijához:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1FCB7nr5o0BXuN7D1pEeLe1G4MQSBbbwQN7NbGsdGAPw/edit?fbclid=IwAR3BvkE2LATjVLMPq1q2G6aBFCRQuAy9htpqhFdno4LNMYHJC8tVE7Q6RTY#gid=0Kiadó oldala:
https://www.quined.nl/shop/La Cosa Nostra is nagyon jó árban van 15 EUR-ért. Sajnos csak nagyon tökös társaságban jó, nálunk sok a sértődős, pedig a téma nagyon el van találva és a kivitelezés is jó!
Ami az unverzumnak Chuck Norris, az az NBA-nek Török Péter.
-
veterán
Ha lát valaki viticulture-t (EE vagy kiegészítővel) 10k alatt, ne tartsa magában
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
DJGABI
addikt
piatnik outlet [link]
armageddon 5.4k, hatalmas szörnyek 2k<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
DJGABI
addikt
Pepco-ban
mistakos copy 750Ft (nem vettem, de ennél még kb aliról is drágábban vettem...)
mézvadászat 1500Ft [link] mit játsszunk csoportban ajánlgatták, erre a hónapra is ellőve a társasjáték<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
DJGABI
addikt
Marrakech 3600Ft [link] rendelős, nincs nekik raktáron
-
MittuDomain_
őstag
Köszi!
Engem érdekelne a játék, de arányaiban drága (+20%) a szállítás. Lenne kedve valaki(k)nek összeállni velem? Ha feleződik a 700,- Ft, már az is jó, de tovább osztva még jobb lehet.
@Bp
Értelmes helyre (Belbuda, belváros) el is viszem.Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
DJGABI
addikt
válasz Bugarov #2095 üzenetére
vettem, kibontottam, ennyi. aki szeret nyomkodni annak ajánlom, van benn vagy 300 bökködős elem
másik threadben írták a szabályt is, elvileg a dobozában valami gúgeltranszlétes van csak, annyira nem értelmezhető. de amúgy színdominóhoz hasonlítják. bgg-n nincs fenn [kép] itt kb leírják a játékmenetet
#mézvadászat
-
DJGABI
addikt
váá jön a railroad inc magyarul [link]
van egy ára, ahhoz képest hogy csak papír meg pár kocka. mondjuk nyelvfüggetlen, de én nem láttam még csak neten se fordított szabályt.bár aztán nem is tudom ganz schönt is mennyiért vettem már, gondolom hasonló áron
#vasútvonal
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest