Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • eight

    senior tag

    Üdv!

    Tudnátok segíteni, hogy lehet e valahol itthon kapni jó minőségű asztali UPS-t (pl olyat mint ez: BE850M2 , amit rá lehetne rakni az asztalra... bár azt nem tudom, hogy a képen látható egység tényleg jó minőségű e vagy sem, csupán a márkából indultam ki)?

    Modemet, routert, AP-t, switchet, és pici szervert kellene elvinnie de inkább védenie.

    Minden eszköz "silent" (nem mondhatom hogy passive, mert kettőben van egy-egy jelentősen alulvezérelt noctua venti, de egyiket sem lehet hallani, csak ha az emberfia nekiszorítja a fülét a doboznak).

    Ha minden 100%-on pörög, akkor 72W-ról beszélünk, (de ez tényleg a teteje volt terhelés-teszt alatt, akkor még a szerverben is pörgött minden ssd, normál használatnál a harmada fogyasztás a jellemző). Fontos lenne, hogy ne legyen hangja (zizegés sem) amikor van betáp (az nem gond ha betáp nélkül hűti magát és akkor halható valami)

    Ha nincs ilyen asztali verzó, vagy nem ajánlott, akkor valami elosztó alakúra lenne szükség, amit fel lehetne csavarozni az asztal hátuljára. Az ár annyira nem lenne fontos, jót szeretnék inkább venni és nem olcsót, de feleslegesen nem szeretnék költeni rá, ha semmi értelme, mert remélhetőleg egy évben csak max. egyszer-kétszer lesz dolga.

    ui.: A számítógéphez van már egy CP1500EPFCLCD, ami drága volt ugyan (szerintem), de másfél éves és még nem volt gondom vele, viszont az nagyon messze van sajnos, a kábelezés nem megoldható.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák