Új hozzászólás Aktív témák

  • Rick4

    félisten

    válasz Cs1csó #14279 üzenetére

    Ez autó akksi, ami a mai kor követelményeinek megfelelően már zárt, gondozásmentes, ugyan a celláknál van kupak, de évek óta minden akksinál le vannak ragasztva egy színes csíkkal, ahogy én tudom, akárhogy töltöd, max a gőz párolog el, az elektrolit pedig visszacsorog a cellákba. Sok éve volt, mikor akksitöltéskor még kitekertem a kupakokat, ma már nincs ilyen opció. Ami vonzó, hogy egy ilyen új akksit akármikor a szomszéd boltban veszek 10 perc alatt, most néztem, az 55Ah-s 14900Ft, a két sarut rárakni még 5 perc, és jó időre le van tudva a dolog, a 7-9Ah-s akksik fajlagosan jóval drágábbak, és még itt Szegeden se olyan egyszerű beszerezni őket. Utólag sajnálom, hogy nem elsőre is ezt akartam, hanem ügyesen 3 szünetmentesel vacakoltam...

    A készülék ha nem írtam volna konkrétan, külső akksis, azaz az autó akksi bent van a sarokban a szekrény mögött, a készülék pedig mellette, a két szál kb 50 cm hosszú, kényelmesen el lehetett helyezni őket, a két akksisaru még 400Ft-os beruházás volt.

    Stand by mód ok, de a nas megy, a router, kamerák, beltéri egység mind mennek, azon az ágon régebben is mértem 60W-ot, az meg akkor, amikor nem vagyunk itthon, és elmegy az áram, elég kevés ahhoz képest, amit így a készülék tud, szóval sokáig fogja bírni.

    Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

Új hozzászólás Aktív témák