Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
laolaj
aktív tag
válasz Kicsirics77 #3750 üzenetére
én már meg csináltam nem is az hanem a finomításában.... h valaki konyít e hozzá h egy problémámban személyesen segítene.
Ha nincs jövőképed akkor jövőképtelen vagy! Ne azt hajtogasd h nincs pénzed.. hanem kérdezd meg h milyen módon lehet!
-
Kicsirics77
veterán
így már értem a dolgot,hát nemtudom mennyi embervan aki ilyesmibe komolyan belemerül
a linksysnek van topikja szerintem ennek is kell,hogy legyen talán ott lesz 1-2 kocka.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
laolaj
aktív tag
válasz Kicsirics77 #3752 üzenetére
van ennek is.. nem az a lényeg.
hanem az h én arra gondoltam h személyesen megoldani így sok mindentől megkímélem magamHa nincs jövőképed akkor jövőképtelen vagy! Ne azt hajtogasd h nincs pénzed.. hanem kérdezd meg h milyen módon lehet!
-
laolaj
aktív tag
válasz Kicsirics77 #3754 üzenetére
de az se jobb ha csak bénázok és havonta 1napot tudok rászánni h meg csináljam
meg jobban megtanulom ha valaki megmutatja hogyan csináljam .
hisz vezetni is tanulni kell.. magamtól érdekes lenne..Ha nincs jövőképed akkor jövőképtelen vagy! Ne azt hajtogasd h nincs pénzed.. hanem kérdezd meg h milyen módon lehet!
-
veterán
Kicsit megkésve, de BUÉK mindenkinek!
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
lakisoft
veterán
-
dell
tag
Sziasztok!
40 v 80Gb-os winchestert keresek reális áron. Slim kivitel érdekel! Sata is szóba jöhet!
Árat és tipust privibe küldjétek!Köszi!
Üdv
-
Kicsirics77
veterán
lenne egy netezős konfig eladó
csak linuxal mert valami japán alaplap van benne és már nincs support,viszont linuxal hasít mint állat.
igény esetén ha van érdeklődő akkor lesz kép meg pontos leírás hogy mi is ez.
esetlegesen megválnék mélyen áron alul Vodafone 845 készülékemtől is
azért áron alul mert gari nincs,viszont tökéletesen működik.
plussz van még egy régi HI-FI torony aminek jó az erősítő meg a Tuner része illetve 1 pár orion hs-284 hangfalpár
Érdeklődni privátban[ Szerkesztve ]
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
Kicsirics77
veterán
androidos telefon úgy néz ki elment
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
lakisoft
veterán
Keresek Nokia 3510i-t csak működő érdekel semmilyen kieg nem kell csak a teló. Az előlap nem baj ha karcos és leharcolt.
- Árad -
-
mikado
tag
Sziasztok, Verba + DL lemezt keresek 10 db-ot. Posta, vagy Mezőtúri átvétellel.
A politikusok a javadat akarják. Ne add oda nekik!
-
pokfasirt
csendes tag
Videókarit keresek minnél jobbat 10k-ig ha akadna lehetőleg Ati-t!
Ez itt a végszó, bár nem poén, de remélem, hogy leesett.
-
Kicsirics77
veterán
nincs véleltlen valakinek NOKIA 6500 classic telefonja ami esetleg kijelző hibás vagy kijelző törött?alkatrésznek kellene
-
yankee
tag
válasz Kicsirics77 #3767 üzenetére
nincs mit. tudtam, hogy jó lesz az.
"A tapasztalat olyan dolog, amit nem lehet megvásárolni" -Oscar Wilde-
-
Kicsirics77
veterán
én sejtettem mint macska az esőt de így volt ez a tuti
ja más:
nem kell fáradozni a nokia kamera panellal mert úgy fest hogy szerzek egy komplett készüléket 7k-ért[ Szerkesztve ]
-
mikado
tag
-
yankee
tag
Nokia C7-00 telenor függő eladó!
0 perces, original csomagolás, tartozékok, garancia papír!
ár: 68.000Ft"A tapasztalat olyan dolog, amit nem lehet megvásárolni" -Oscar Wilde-
-
laccczka
tag
"...mert a víz melegebb mint a hőmérséklet..." egy ismeretlen zseni értekezése a víz felett lévő ködről.
-
DavideX
aktív tag
-
Kicsirics77
veterán
Nokia 5230 NAVI eladó
Vodafonos Fix.:20.000.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
smiti
veterán
Ha netán kerestek valamit :
-
G.sysko
csendes tag
Sziasztok!
Van pár eladó-elcserélhető dolgom,itt megtalálhatjátok:
[link][ Szerkesztve ]
-
Jodanovich
senior tag
Life is Short... Ride Hard!!!
-
yankee
tag
Telenor függő, ezért nagyon baráti, 55ezer Ft-os áron! A készülék még nem volt használatba véve!
"A tapasztalat olyan dolog, amit nem lehet megvásárolni" -Oscar Wilde-
-
G.sysko
csendes tag
válasz Kicsirics77 #3788 üzenetére
Nálad mit csinált?
-
smiti
veterán
Atyaisten mi van itt? Nem figyelek oda és a tarkák átveszik a hatalmat !
-
Kicsirics77
veterán
-
smiti
veterán
válasz Kicsirics77 #3795 üzenetére
Mi történt haverom? Ha nem titok dobhatnál egy privit!
-
Kicsirics77
veterán
válasz Kicsirics77 #3795 üzenetére
-
hossszú
őstag
„A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál.” Darwin
-
DavideX
aktív tag
-
addikt
Kb. 110-120.000 Ft környékén keresek új laptopot, minél több garival, vagy lehetőleg olyant ami nem megy tönkre a gari után
Up a helyieknek
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest