Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bepken

    veterán

    válasz koboldozat #6916 üzenetére

    kíváncsiságból én is megnéztem az említett szerkesztett és az eredeti képet.

    ahogy én látom - és amennyire értek hozzá - túlságosan feltekerted a saturation értéket, ez hajlamos előhozni a zajt. persze ettől függetlenül én is szeretem használni, mert ezt később lehet korrigálni.
    én ilyenkor a legtöbb esetben egyszerűen a hátteret szoktam mosni....vagy játszok az alap színekkel, hogy kiszűrjem a zajt. általában ez meg is oldja a problémát (vagy legalábbis nagyjából)

    hmmm most remélem, megbocsátasz majd nekem a túlbuzgóságomért....nem tudtam megállni, hogy ne nézzek rá én is, mert egyrészt maga a kép igazán pazar! másrészt imádok virágos képekkel babrálni :)

    szóval Lightroom-mal szerkesztve valahogy így néz ki a képed: [link]

    a hátteret elmostam, lejjebb húztam a felesleges színeket (cián és kék), adtam egy kis világosságot (árnyékok) és egy egészen picit a "hőmérsékletet" is feljebb toltam.
    nem hiába a név...imádom nézni az forrás és a szerkesztett képek közötti különbséget. szó szerint olyan, mintha valaki felkapcsolná a villanyt :)

    [ Szerkesztve ]

    ╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝

Új hozzászólás Aktív témák