Új hozzászólás Aktív témák

  • Dare2Live

    nagyúr

    dühöngő, azaz az egészségügy közelébe kerültem.

    kb egy hete megjelent egy pup a fejemen, nem foglalkoztam vele azt hittem beütöttem. Aztán a héten kihullott a környékéről a hajam meg elkezdett viszketni... Ennek már fele se tréfa gondoltam megmutatom az üzemorvosnak... aki sokat nem mondott csak annyit, hogy mindenképp menjek el bőrgyógyászatra ezt megmutatni, ő nem tudja megmondani, hogy ez gomba/bakteriális fertőzés vagy zsírdaganat.
    A "mindenképp menjek el" + "daganat" + viszketés + kihullik a hajam együttes hatására erre rá is szántam magam irány bőrgyógyászat. Sikerült egy nagyot bolyongani a korház területén aztán végülis megtaláltam a bőrgyógyászatot ahol fél óra várakozás utána elkergettek, hogy nincs beutalom, de ha lenne akkor se néznék meg. (Akkor minek vannak ott?) Mindezt úgy, hogy tényleg rám se néztek. :Y
    Kérdeztem akkor hova menjek mire a válasza az volt, hogy kérjek időpontot a Semelweiss utcában de ott minimum 2-3hónap :Y a várakozási idő.

    Nem tudom mi van de ha vmi fertöző szart szedtem össze 2-3hónap múlvára kihullhat a fél fejem ráadásul sanszosan megfertőztem rakás kollégát is, családtagokról nem beszéltem akkor aztán majd vakarhatják a fejüket, hogy mért áll itt 10-30-50 beteg ugyanaval a problémával.

    De bazzeg legalább ne vonnák a TBt a fizumból.

    don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...

Új hozzászólás Aktív témák