Új hozzászólás Aktív témák

  • veze

    őstag

    válasz Rick4 #8991 üzenetére

    én is 6ezret fizettem a csomagért, egyszer benéztem az oldalukra nyár végén és látom hogy fele.. nem is tudtam.. már junius óta annyi volt.
    felhivom az ügyfélszogálatot...mondom mi kéne.
    azt mondja, olyan csomag nincs.. és mondta az árát mennyiért van (amennyiért én is kaptam addig) de mondom van, mert látom mikor belépek... aszondja akkor az biztos valami személyre szabott csomag nekem. de mondom ha nem az azonositommal lépek be csak az utcára keresek akkor is ott van..igy aztán nagynehezen felvette..
    kapok egy mailt 2 nap mulva hogy a módositas nem lehetséges. hivjam fel az ügyfélszolgálatot.. felhívom.. azt mondja nem jol tudta a kollegaja, mert nekem lehetséges valóban. mondom akkor nosza gyorsan csinalja meg.. azt mondja addig nem lehet amig a folyamatban lévő modosítast le nem zárják (mármint az elutasitással végzödöt)
    majd csak utána.. mennyi idö az? egy hét... hivjam akkor ujra...de rügziti azért, hogyha lezárják, akkor automatikusan inditjak majd ezt. hivom ujra egy hét mulva.. megint olyan ügyintézőhöz kapcsolt aki nem tudott erről.. azt mondta nincs ilyen dijért csomag..nem tud ilyet rögzíteni..
    beleuntam.. elmentem személyes ügyfélszolgálatra feketesas utca...ott tudtak rola.. de jó akkor intézzük.. nem lehet a gépen felvenni, mert folyamatban lévő csomagmodositasom van ( még mindig az elutasitó) várjak. telefonalgattak ide oda...elöjött valami öltönyös csávó is..felvették a módosítást hurráá...pár nap és beállítják azt mondja..( mármint a számlázásban a kisebb díjat) ehhez képest még októberben novemberben is a régi dijat számlázzák.. reklamaltam.. kaptam két hét mulva egy elnézést kérő levelet hogy a számlázásbanm történt tévedés.. de jóváírják..igy is történt.
    Eközben a net az söpört végig nem volt gond a sebességgel egy percig sem.. csak a számlázás meg a szerzödésmódosítas nem állt a helyzet magaslatan.. ja és akkor nekem még nem volt feltétel az átutalással fizetés.. csekket küldenek

Új hozzászólás Aktív témák