Hirdetés
- A Switch utódjára is megjelenik a frissen bejelentett My Time at Evershine
- Megjelent a Prince of Persia: The Lost Crown sztori DLC-je, a Mask of Darkness
- Frostpunk 2 - Befutottak az első tesztek
- Jövő év elején debütál a The Witcher: Sirens of The Deep
- Star Wars Jedi: Survivor - Premier előzetesen az előző generációs kiadások
- Star Wars Outlaws teszt
- PlayStation 5
- Megnyugtató hírek érkeztek az új Battlefield játékkal kapcsolatban
- Horizon: Zero Dawn
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Anbernic RG556 kézikonzol teszt
- Black Myth: Wukong
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Xbox Series X|S
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frod
addikt
Köszi a részletes írást!
Én kedveltem az első részt is, bár nem mélyedtem el nagyon benne, egyszer tisztességgel eljutottam a végéig, de a továbbiakra nem tudtam rávenni magam.
EV2 esetében várom a konzolos portot mielőbb!Do you see the white shadow?
-
Sonja
veterán
Az első része tetszett volna, csak a roguelike jellege nem! A második rész már szerencsére nem az, így adok neki egy esélyt!
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
nubreed
veterán
Itt van space legs? Vagy te vagy maga az űrhajó?
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
DaemonX
HÁZIGAZDA
Ha arra gondolsz, hogy belső nézetben láthatod-e magad, akkor a válasz sajnos nem, csak a hajó belső terét láthatod. Mondjuk én csak a játék elején használtam a belső nézetet. Ha az ultrawide monitoromnál maradok, akkor ez lehet, máshogy lett volna, de a jobb térérzet miatt TV-n inkább a külső nézetet alkalmaztam.
-
saelin
veterán
Ezen a játékon rajta tartom a szemem mostantól!
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
arpi6k
addikt
Szinte soha nem játszottam ilyen űrhajós lövöldékkel. Hétvégén viszont láttam h benne van a game pass-ban, gondoltam megnézem. Azóta nem ereszt. Zseniális tétel, javaslom mindenkinek.
Intel & ATI
-
DaemonX
HÁZIGAZDA
Örülök, hogy tetszik!
Ha viszont még nincs sok időd a játékban, erősen javaslom, hogy kezd újra a legújabb frissítéssel. A Microsoftnak van egy elfogadási procedúrája a frissítésekhez/megjelenésekhez, ami sajnos elég lassú, több hetet is igénybevehet.
Az Everspace 2 1.0-ás verziója csak pár órája élesedett Game Pass-on, a korábbi változat mentései pedig még Early Access-esek és elvileg problémát okozhatnak. Ugyebár az 1.0-val jött be a sztori vége, egy új csillagrendszer, hajó testreszabási lehetőségek, stb.
-
törölt tag
Remélem hamarosan jön a konzol port legalább valami infót adhattak volna, hogy mikor inkább pörgetném ott, mint PC-n az előzőt is ott vittem végig. De azért, ha nem tudok várni felteszem ma PC-re.
-
HThomas
senior tag
70 óra fantasztikus játékmenetet 0 óra érdemi végjátékkal (Everspace 2)
Ezt hogy kell érteni? -
VoltanIgor
tag
Nofene, ez eddig teljesen elkerülte a figyelmemet, mivel az első rész alapján úgy véltem, hogy ez is "csak" egy rogue-like lövölde (nem mintha azzal baj lenne, de egyszer elég volt) - viszont látom, itt korántsem ennyiről van szó, és még game pass is? Na erre rácuppanok
-
rumkola
veterán
Tökéletes játék, imádom.
-
Franklin
addikt
Köszi a tesztet!
Soha nem hallottam még erről a játékról, de rá fogok nézni.
Ahogy látom, fent van Steam-en is, illetve van demója is, ami ritkaság!
-
JulianSinulf
senior tag
Az ilyen leírásokat mindig jó olvasni. És ilyenkor mindig abba a hibába esek, hogy hú, de jó lenne megvenni és játszani. Mostanában elég fontosak lettek a sztorik számomra és nem csak a lövöldözés számít.
De sajnos ehhez a játékhoz sem adtak ki magyar feliratot.
Az idegen nyelvek meg éppen annyira mennek, hogy a legtöbb feladatra elég, de esetenként kevés és olyankor csak a bolyongás megy, majd a neten keresgélés. Erősen élvezet romboló.
A mellékfeladatok, melyek extra infót adnának és a játékban egy nagy extra pluszt, értelmetlenek lesznek. -
Fred23
nagyúr
Szintén köszi a tesztet!
Gondolkodom a játék vételén, pedig tolhatnám éppen a Star Citizen aktuális verzióját is. Nekem az EVERSPACE első része is tetszett, a GoF2 pedig anno egészen elvarázsolt, pc-n is élvezettel toltam végig.
-
Daelion
őstag
Early acces verziót játszottam egy ideig Gamepasson de majd ránézek megint, túl messzire nem jutottam hogy gond legyen újra kezdeni.
Igazából kb Freelancer óta alig volt ilyesmi játék ami megfogott volna talán csak a Starlink de az kicsit más azért. 'poén kis arcade lövölde volt szerintem'Ezzel a kijelentéssel viszont semennyire sem tudok egyetérteni, hogy a Borderlands 2 nem looter shooter.
Akkor mégis mi lenne? Kb a Borderlands széria alapozta meg azt a típusú játékot amit looter shooter-nek neveznek manapság. 'ennek nyugodtan utána lehet nézni akárhol'
Talán kb a Hellgate London amit még előtte emlegetnek de BL volt ami ismertebbé tette a stílust.Illetve én szerintem ez nem egy lealacsonyító jelző, nekem kb egyik kedvenc stílusom a looter shooter és nem asszociálom azokkal a negatív jelzőkkel. 'én imádok end game karikat összerakni mindenféle beteg build-el amihez én farmolom ki a geart'
Ez sajnos ilyen, bátyám sem tud angolul és ő is ezek miatt szokott panaszkodni meg nem játszik kb semmi sztoris játékot.
Én meg ez miatt tanultam meg mert középsulis koromban kezdtem Diablo 2-vel neten játszani és érteni kellett valamit hogy tudjak másokkal üzletelni. Azóta meg már filmeket is csak angolul nézek, 4 évet tanultam is de a legtöbbet magam tanultam játékok/filmekből. 'persze nem tökéletes de kommunikációs szinten megy azért'[ Szerkesztve ]
-
SpazzMaticus
tag
Úgy ahogyan írja. Bár szeritem is egy jó játék, amimt a tényleg jól sikerült sztori/felfedezős/"puzzle" részét félrerakod, egy rohadtul repetitív grindelős " mikoresikmánkiazaqrvaepiclootaminekemkéne" looter-shooterré válik.
És ami a fő baj, hogy a vége felé magasabb szinteken rá is vagy kényszerülve hogy grindolj, az "utolsó szintek" enemy leveljei miatt.
"Csöppet" itt is túltolták a végén a gyűjtögetős cuccok mennyiségkövetelményeit.Mondjuk van benne legalább sztori mód is, csak úgy meg lényegtelenné válik a játék sava-borsát adó "build"-elés, meg a játékmechanika nagy része, az meg olyan könnyű.
Ha meg kihívást is akasz, akkor meg sajnos muszáj grindolni is...Jobb ma egy veréb, mint holnap egy nemi betegség...
-
HThomas
senior tag
válasz SpazzMaticus #18 üzenetére
Mármint a sztorinak azért van valami normális lezárása, gondolom?
Szerintem elkezdem majd easy-n, bár az se jó, ha nulla kihívás van benne... viszont a repetitív dolgoktól a falra mászok, engem nagyon nem érdekel ez a gyűjtögetős vonal.
Mennyivel jobbak azok a játékok, ahol kevés fegyver van, viszont mindegyik egyedi és van súlya, amikor találsz egy újat.
Anno a Freelancerben szerintem pont jó volt az egyensúly, bár már annyira régen volt, hogy alig emlékszem rá. -
SpazzMaticus
tag
A sztorival semmi probléma, a game fűfajában kifejezetten jó lett, és a vége is rendben van, én a hard-on, de már normal-on is két rendszer közötti átmenetnél megjelenő durva nehézségi tüskékről beszélek, ami akkor jön elő ha követni szeretnéd a tőrténetszálat mert érdekelne, és nem grindolsz pár szintet előtte ...
Konkrétan előfordult velem hogy a következő csillagrendszer első enemyjét megkarcolni sem tudtam, vissza kellett mennem az előző szektorba szintezni nem is keveset a bounty-missionokkal. (Főleg amikor a pajzs/ armor/veapon resist-ek a játek közepétől fontosak lesznek.)
Pedig én alapvetően szeretem az ilyen játékokat, de itt szerintem nincs meg az egyensúly sajnos történetmesélés, és fejlesztések húzása között.
LvL 20-felett a fejlődés lelassul, a különféle upgrade-ekhez meg túl sok cuccot, időt kér az én ízlésem szerint.Ne érts félre nem lesz dögunalmas, -MMO-kon edződött veteránok csak legyintenek erre amin én itt rinyálok a game-et kipróbálva, csak nekem pont a történet érdekessége miatt sokszor voltak ilyen "lapos" óráim a játékban, amikor unott fejjel nyomtam a küldetéseket sorozatban, meg vadásztam az épp specifikus cuccra...
De ettől pl. ez a játék nálam még mindíg a "qrva jó" kategóriába esik, és csak ajánlani tudom.
Látszik hogy a készítők szeretik a game-üket, tele van jó ötlettel is, a harcok brutál hangulatosak, intenzívek, érdemes felfedezni a világot mert rele van érdekességgel, a kezelés f@sza, a szektorok/űrhajók jól néznek ki, jó kis űrlövölde ez, néhány idegesítő f@szssággal, de ez egy "AAA" indie játék.
Jobb ma egy veréb, mint holnap egy nemi betegség...
-
Djuree
félisten
hűha de fasza, erről nem is hallottam eddig.
elite-t nyomtam sokat, de nincs már rá időm de ezzel teszek egy próbát, de majd konzolon inkább.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Dr. Akula
félisten
"20 évnyi gaming után elég erős meggyőződésem, hogy 40-50 órás játékidő fölé merészkedni csak tényleg nagyon indokolt esetekben érdemes"
Alá menni meg egyáltalán nem érdemes, mert pár órás összecsapott játékért meg pénzt nem éri meg kiadni. Így is az a baj hogy manapság sokkal rövidebbek a játékok mint régen. Most jóval többet kéne venni ahhoz hogy ugyanannyi ideid elszórakoztasson.
-
wjbhbdux
veterán
Kapott egy nagy frissítést, még több játszanivalóval a végére és az Unreal 5-ös motort is bedobták alá. [link]
[ Szerkesztve ]
/s
-
HThomas
senior tag
válasz SpazzMaticus #20 üzenetére
Végigtoltam a történtetet (fő+mellékküldetések). Tetszett, a harcot élveztem, a felfedezés része jópofa, szép és változatos a környezet. A logikai fejtörők is egész jók, ami tetszett, azt megcsináltam, amihez nem volt kedvem azt kihagytam. Nehézségi probléma nálam is volt, egy küldetésnél le kellett vennem könnyűre, nem volt türelmem hozzá. Aztán a végére a játék meg talán túl könnyű lett normálon is. De persze ezek nem vonnak le sokat az értékéből. A végén Aethon picit csalódás volt, többre számítottam ott.
Több tekintetben emlékeztetett a Freelancerre, bár azért annak a szintjét nem üti sajnos meg, de összességében tök kis játék, megérte az árát.
Az "endgame" részt (rift, incursion) én nem értem egyáltalán... mi értelme van annak, hogy egyre erősebb cuccokért egyre nehezebb ellenfeleket ölünk mechanikusan, bármiféle végcél nélkül? De legalább opcionális, nem sok vizet zavar.
Új hozzászólás Aktív témák
- Készíts képet az igazi nevedből!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Milyen TV-t vegyek?
- Ázsia Expressz 5
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kupon kunyeráló
- További aktív témák...
- Egyedi i7-es Gamer Pc /Alienware belső+vízhűtés/ Eladó - Számla-Ready !!
- lenovo DU9033S1 Onelink Pro Dock TÖBB DARAB
- 256GB M.2 NVMe SSD meghajtók
- Új HP Envy 13 X360 WUXGA 2in1 Touch i5-1230U 4.4Ghz 10mag 8GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Ajándék 10e Ft Meta Kredit! Quest 3 128 és 512 GB 2 év cseregarancia
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen