Új hozzászólás Aktív témák

  • Rick4

    félisten

    válasz johnny82 #82871 üzenetére

    Elmegy a net, mert 2 km-rel arrébb leszakított egy fa egy kábelt, és emiatt én nem érem el a szomszéd szobában a nast, amin fizikálisan ott vannak a felcsatolt mappákban található fájlok? Vicces lenne.

    Nekem a belső hálóm épp elég tagból áll, a szolgáltatói eszközt már nem szeretném ebbe belekeverni. Ha a hálózattal gond van, akkor a hgw újraindul, ergo szétesik a belső háló is, számítógépek, telefonok, vezeték nélküli nyomtató, médialejátszó, nas, ip kamerák, switchek, sorba rendezve, hibátlan működést produkálva dolgoznak. Amíg viszont a saját routerem adja a belső ip-t mindnek, a addig lényegtelen, hogy a szolgáltató felől van-e net vagy sincs, minden működik idebent tovább..

    Napelem telepítésénél vegyél elő egy A4-es papírt, az egyik felén számold ki, mennyiből tudod megcsinálni, és számold bele, hogy 10 évente befuhat egy inverter hiba, ez- az, a másik felén meg írd fel, azzal a pénzzel mit tudnál csinálni, hogy hozzon havi 10 ezret,, mindezt úgy, hogy nem öregszik a rendszered, nincs meghibásodási lehetőség.
    Csak halkan mondom, inkább vegyél egy garázst, és add ki.

    [ Szerkesztve ]

    Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

Új hozzászólás Aktív témák