Új hozzászólás Aktív témák

  • chaosmonger

    tag

    válasz Rick4 #79693 üzenetére

    Ilyen helyzetben én is voltam már ott, nekem a másik autó csak fél autóhossznyira volt hátrébb mint én, de már a lendületéből láttam, hogy ő ott ugyan nem fog jobbra lekanyrodni, úgyhogy szépen lassítottam és besoroltam mögé. Aztán láttam hogy külföldi úgyhogy nem voltam igazán mérges, elnézte, van ilyen.

    Egyébként Szeged közlekedésszervezése szerintem katasztrofális, ha nézzük pl. az emlegetett körforgalmat, akkor szerintem nonszensz, hogy az 5-ös úton haladva és rajta maradva, a körforgalmon csak úgy lehet egyenesen áthaladni, hogy közben sávot kell váltani. Ennek mi értelme van? Ez tényleg csak arra jó, hogy az esetleg indokolatlanul lassú járműveket meg lehessen előzni, ezt valóban ki is szoktam használni, de meglennék nélküle.
    Ugyanis 2 választásod van: maradsz a külső sávban, ami a körforgalom után megszűnik és beszorulhatsz ha nem engednek ki.
    Vagy besorolsz a belső sávba, de ennek meg az a veszélye, hogy sokan meg nincsenek tisztában vele, hogy a körforgalomban is tartani kellene a sávot és a külsőből simán egyenesen akarják átvágni a körforgalmat.
    Felesleges veszélyforrás.
    Úgy lenne logikus, hogy a külső sávból csak egyenesen, a belsőből csak Dorozsma felé lehetne menni.

Új hozzászólás Aktív témák