Új hozzászólás Aktív témák

  • HaZse

    őstag

    válasz pmheros #62679 üzenetére

    Biztos vannak olyanok is, akiknek egy PC sokadik a sorban. De akkor ne akarjon egy új rendszert fejlesztés nélkül. Elégedjen meg azzal, amilye van. (Pl. Win 7).

    És akkor ne is sírjon, hogy a win10 nem megy rendesen azon a vason. Nem véletlen nem adtak ki újabb drivert egy hardverhez.

    És akárhogy nézzük a PC egy olyan dolog, amire mindig költeni kell. Olyan, mint egy magánház, ami sose lesz kész.

    A múltkor is jött egy ügyfél, akinek a 1x éves gépén nem megy a youtube. (Valami Athlon64). Mondja, hogy az ismerősénél látta, hogy a win 8.1 milyen jó és ezt szeretné ő is a gépére a javítás után.

    Mondom neki, hogy ezen a vason - még ha fel is települ a win 8.1 - eléggé döcögős lesz. Természetsen a lebeszélésem ellenére is kérte a win 8.1-et. Nagy nehezen feltettem, de nem volt benne semmi köszönet. Mikor jön az ügyfél, akkor mondja, hogy ez így nem lesz jó, mert használhatatlan. Erre mondom neki, hogy (tök pipa voltam már), időközönként fejleszteni is kellene a gépet. Erre mondja, hogy ezt ő kapta a lányától, és ő nem költ holmi vasdarabra.

    Na szóval sajnos van ilyen felfogás is. Tehát ha nem költesz egy gépre, akkor ne akard használni a legújabb rendszert egy ősrégi gépen.

    Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum

Új hozzászólás Aktív témák