Új hozzászólás Aktív témák

  • bb0t

    senior tag

    LOGOUT blog

    válasz Rick4 #61926 üzenetére

    Már én se megyek be mert valami hippi srác az eladó aki vagy nem ért hozzá, vagy zokon veszi, hogy ha kérdezek. Az a dühítő, hogy jól is lehetne csinálni, meg az, hogy ez is csak hozzátesz Szeged silányságához, hogy kisállat felszerelés boltból is van összesen a Fressnapf, az Alphazoo meg ezek - vagy drága, vagy nincs. Marad a net, mint mindig.

    Ha már tékozló homár napot tartunk: Kinéztem a decathlonban egy napszemüveget, de nem volt csak a mintadarab. Mondja az eladó, hogy rendelés alatt van akár már holnap is itt lehet, csörögjek rájuk. Felhívom őket elmondom mit a tényállás, mire mondja a nő, hogy nem érkezett meg a szállítmány de 2 db-ot mutat a készlet megnézi van-e. Mondom tegnap is annyit írt, de nem találta a kolléga pedig jól átnézte. Ó biztos máshova lett visszarakva. ( A jól átnézte alatt azt értettem, hogy megnéztünk minden sort nincs más típus között az az egy ) Kis idő múltán mondja a nő, hogy megvan. Mondom de ugye nem a kiállított mintadarab? Ugye origi? Igen, igen, elrakja. Mondom egész biztos ugye, mert nem akarom megvenni az összetapizott, leejtett kitudja példányt? Aha persze az. Megyek oda veszik elő, nincs papírja, tegnapi maszatról felismerem a kiállított darabot. Elnézek balra, alulról a második helyen kéne lennie, semmi. Mondom ez most vicc ugye? Fölöslegesen autózok másodjára a decathlonba ezúttal azért mert a kolléganő nem volt képes értelmezni egy egyszerű kérést/kérdést? Ó ő nem csinál ilyet biztos, hogy ez egy origi darab csak nincs tokja. :W Mondom látszik rajta, hogy ez a kiállított darab tele van maszattal és ujjlenyomattal, ráadásul mondom jellegzetes, tegnap ezt próbálgattam. Ha már nincs papírja az már nem is origi még ha nem nyúltak hozzá akkor se. Szóval ilyen szinten áll ma Mo-n a kereskedelem. Szerintem botrányos. Persze lehet mondani, hogy felesleges ezen mániázni, de én nem szeretnék ugyanannyi pénzt kifizetni egy összefogdosott, maszatolt, karcolt darabért mint egy újért. Egyértelműen nem ugyanazt az értéket képviselik. Mondjuk annyi pozitív a sztoriban, hogy megértették és olcsóbban odaadták.

    Talán azoknak való leginkább a hatalom, akik nem vágynak rá. Azoknak, akiket (...) a sors állít az élre, akik szükségből öltik fel a palástot, s aztán maguk is meglepődnek rajta, mennyire jól illik a vállukra.

Új hozzászólás Aktív témák