Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
Hehe, én már 3 hete tudtam: [link]
Ja, egyébként ha valakinek van 120 millája, tudok egy eladó sörfőzdét.49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rick4
félisten
62 éves az öreg, (a haverom apja) pihenni akar, a havernak meg más tervei is lennének. Olyat még nem hallottál, hogy a csúcson hagyják abba?
A baj az, hogy túl jól megy, sorra kell visszamondani a megrendeléseket, fejleszteni azon a telephelyen már nem tudnak...
[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rick4
félisten
Nincs is mibe belekötni. Van értelme, ugyanis ha ügyes vagy, elég hamar megtérül a befektetett pénz, és a melósok, minden marad, ebben benne van kocsma korrekt forgalommal, minden, a melósok is maradnak, és itt nem kell gondolkodni, holnap reggel 7-kor valamelyik melós megnyomja a gombot, és folyik a sör.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Digital
addikt
Hali!
Ismeri valaki a kép bal oldalán látható lányt? A jobb oldalon Dávid nevű kisfia látható.
Valahol a Sólyom utca környékén laknak....
A kép sajnos mobillal készült, és erősen bele van nagyítva!"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
Soja
aktív tag
Valaki tudja, mikor nyitott a szegedi McDrive?
Köszi -
-
Rick4
félisten
válasz lugosi #18924 üzenetére
Sose hallottál olyat, hogy az ember 3-4 év alatt a cégéből úgy teremt értéket, hogy a márkanévvel együtt 3x annyit ér az egész, mint ha külön cégre, telekre, épületekre, kocsmára, meg rozsdamentes tartályokra bontod?
Te is sokat láthatsz ebből a világból...
-
Rick4
félisten
válasz lugosi #18927 üzenetére
Nézd, mindenkinek annyi a világ, mint amennyit lát belőle. az értékét nem én határoztam meg, hanem egy olyan cég, ami elég korrekten belelát a dolgokba. Ha meg olyan emberekkel vagy körülvéve akik ilyet alkotni nem tudnak, hát, akkor asszem ne is beszélgessünk ilyenről a prohardveren.
-
Rick4
félisten
ehhe
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Látta valaki ezt a filmet?
Gyilkosságba hajszolva (Driven to Kill) (Ruslan)
Állítólag az egyetlen tényleg jó Seagal film.
Érdemes beszerezni?
Aki él és nem boldog, az téved!
-
-
Rick4
félisten
Na jó, de hogy gondoltad? hogy van most 500Ft a zsebedben, se hozzáértésnek, se ötletnek nem vagy a birtokában, sőt, jókor se voltál jó helyen? Mert úgy nem nehéz.
Vagy más szemszögből nézve most indulsz 30 millával jó ötletekkel, betörsz a piacra, megfogod a vevőket, sőt, már vevőket kell elküldened, mert a kapacitásod felső határán vagy, és a cégedért az egyik komoly partnered felkínál 3x annyit, mint amennyit az egész szétbontva ér? Nem lehetséges?Szimplán csak nem értitek azt amiről beszélek.
-
http://index.hu/gazdasag/magyar/2012/09/06/afapert_vesztett_a_nav/
Szabad a pálya, végre a bizonyítási kényszer megfordítása óta először vki kiáll a nem hibások mellett.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
félisten
-
pschio
őstag
válasz FoxiestFox #18938 üzenetére
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''
-
válasz FoxiestFox #18938 üzenetére
A melóhelyről ment az még, és már ez is
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
pschio
őstag
Eladó:
GIGABYTE GA-890GPA-UD3H 20k 2013.04-ig garis bobához még
Phenom II X2 BE 555 12k 2014.07-ig garis bobához még
1TB WB Black 150 napot ment kb 100/100 18k 2015-ig gyári garis''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''
-
lugosi
MODERÁTOR
Egy 3-4 éves vállalkozás jellemzően még a befektetési fázisban van. Nagyon nagy szerencsének, vagy nagy technikai áttörésnek, kuriózumnak kell lennie ahhoz, hogy már ilyenkor a pénztermelő fázisban legyen. Ha még a befektetési fázisban van, akkor ez azt jelenti, hogy a megvásárláson túl további költségekkel kell számolni, tehát valószínűbb az üzleti veszteség, mint a nyereség.
Hozzá kell adni, hogy jelenleg a hazai gazdaság dekonjunktúrában van, ami a befektetésnek (cégvásárlás) nem kedvez.
Az idő rövidsége miatt a cég által gyártott termékek sem lehetnek bejáratottak a piacon, jellemzően a megismerési fázisban vannak. Ez a része azonban jó termék és ügyes termékbevezetés esetén határeset, valóban lehet hogy ismert és kedvelt termékről van szó 4 évesen is.(Tényleg, mi a termékük neve?)
Mindezt összefoglalva a cég megvétele hatalmas nagy lutri, és még idő kell ahhoz, hogy biztosan eredményt tudjon termelni.
Szerintem akkor van jó esélyük a céget reális áron eladni jelenleg, ha jelentős a cég ingatlanvagyona, ami teljesen tehermentes.Ismételten mondom neked, hogy ne az érzelmi értékét nézd, hogy az ismerősödék "olyan emberek akik ilyet alkotni tudnak", hanem hogy egy jelenlegi helyzetben mik a realitások. Sajnos ezek a tényezők az ismerősödék képességeitől, hozzáállásától függetlenül alakulnak.
Valamint az általad elmondottak sem erősítik a bizalmat, mert bár lehet hogy így van, de furcsa, amit sugallsz: van egy aranytojást tojó tyúk, ami most eladó. Vagyis, a tulajdonosok rekordidő alatt létrehoztak egy termőre fordult céget, és most eladják, hogy más arassa le a babérokat. Én ilyenkor mindig a "mi valószínűbb" tesztet javaslom, általában pontosDe mostmár a termékük nevére tényleg kíváncsi vagyok.
-
veterán
válasz lugosi #18944 üzenetére
Ha jól gondolom akkor Rick a Békésszentandrási Sörfőzdére (és talán a Rózsa sörkertre gondol). Itt van egy kis ferdítés mert a cég valójában 1993-ban kezdte meg működését. S tény, hogy mára azért valamilyen szintű neve van... Bár az ízesített sörök piacán nehéz felvenni a versenyt a tévében nonstop reklámozó ízesített sörökkel...
Termékeik jók (és erről már én is hallottam), de arculatban megjelenésben - szerintem - nem alkalmasak komolyabb piaci részesedés kivívására. Ettől függetlenül elhiszem, hogy a cég nem bírja kiszolgálni vevőit, csak szerintem az a kb 50-100 millió amit a fejlesztésbe be kéne fektetni hosszú idő alatt hozná vissza a pénzt. (Amúgy vicces jelenleg van 2-3 barátom, ismerősöm aki ital nagykerekbe jár terméket teríteni, szóval ha lenne egy sörfőzőm akkor valószínűleg be tudnék jutni vele igen sok helyre ... (már csak 120 millió kellene )
Amire szüksége lenne egy ilyen cégnek magyarországon (a bejáratott termékek mellett) az a fiataloknak szóló menő termékcsoport kialakítása, bereklámozása (kb 20misi csak a reklám) s első körben bejutás / polcbérlés a hipermarketekben...
-
veterán
közben nekem felmerült egy kérdésem. Van egy cég aki tartozott nekem... tegnap kifizette... Viszont a felgyülemlett késedelmi kamatot és a + adminisztrációk (fizetési felszólítások) költségét nem... Ez összesen kb 10-15 ezer ft ... szóval ezzel mit lehet tenni. (a fizetési felszólításokon rajta volt, hogyha 15 napon belül nem reklamál, akkor elfogadja a levélben leírtakat) ... Várjak 50 évet és utánna kérjem tőle a pénzt kamatostul?
-
macilaci78
nagyúr
Ügyvédi levél, persze azt is az ő költségére, utána mehet bíróságra a macera és nem lesz jó véleménnyel Rólad.
Vagy lenyeled a békát és azt mondod, hogy reklámozzon Téged, milyen jó fej vagy és tovább ajánl. Persze ezt is elég direkten kellene lekommunikálni vele.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
lugosi
MODERÁTOR
Én is így gondolom valahogy, hogy ezek lennének a paraméterei egy termék felfuttatásának. És az is valószínű, hogy erre így jócskán költeni kell/érdemes.
Nem hiszem hogy erről a konkrét gyárról vagy termékről lenne szó, mert az elhangzottakból olyan kép alakult ki bennem, hogy valami széles körben ismert, bejáratott termékről van szó, viszont ha ezt az ogre sörét beírom a google-be. akkor csak ezt az "ogre söre a főzdefeszten" blogbejegyzést hozza ki, azt viszont több helyen reblogolva. Ezt így nem nevezném ismert, bejáratott márkának, de lehet hogy én gondoltam túl ezt a részét.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest