Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
válasz pw12345 #34682 üzenetére
Mindig lehet találni olyan rossz példát amire hivatkozva aztán mehet tovább a mocsárban dagonya...
ux1:Egyrészt a dolog arról szól(na), hogy ezzel a plusz tudással tovább léphess olyan helyre ahol azt megfizetik, másrészt, hogy - ha a jelenlegi hely lehetővé teszi - olyan dologgal töltsd el a munkaidőd egy részét amivel szakmailag fejlődsz.
És nem feltétlenül "fiatalos csapat"-ban kell gondolkozni, pl. állami tulajdonú, de nem közalkalmazotti bértábla alá eső cégeknél, de tudtommal a T-systemnél se csak ifjú titánok epitenek / üzemeltetnek hálózatot.Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
őstag
Én 36 évesen kezdtem bele a váltásba. A Cisco CCNA anyagot magamtól és barátok segítségével sajátítottam el, a Cisco CCNP anyagot pedig egy 1 éves tanfolyamon. Nem azt mondom, hogy nem kellett feláldoznom a szabadidőmből egy csomót, de azért közel sem stresszeltem rajta vagy betegedem bele. Közgazdász vonalról mentem át hálózati mérnöknek. 38 évesen sikerült is egy nagy távközlési multihoz bekerülni, azóta már egyszer állást váltottam, de hálózatos területen maradtam. Ennek már 4 éve.
És nem a pénz miatt csináltam, hiszen korábban sem kerestem rosszul, hanem azért, mert láttam, hogy közgazdászból - főleg mióta van ez a sok Kacor Király főiskola - annyi van mint a szemét. Egy-egy marketinges állásra 600-800 ember jelentkezik... Ráébredtem, hogy valamit kezdeni kell magammal, mert 40-50 évesen már senki sem fog felvenni engem, ha ekkora konkurencia van ezen a területen.
Ehhez képest mostanság heti minimum egy linkedin-es megkeresésem van, és rengeteg lehetőség van külföldön is, jó néhány volt kollégám tolja kint.
[ Szerkesztve ]
The Amiga, Born a Champion
-
-=RelakS=-
veterán
Ja, hát aki azt hiszi, hogy ő Sztahanov elvtárs reinkarnációja, azt nem csodálom, hogy tönkremegy.
Mit ne mondjak, akkor is gúvad azért a szemem, mikor itt olvasom, hogy valaki 14-16 órákat melózik. Ha nekem mondjuk vendég miatt egy héten át napi 12 órát bent kell pörögni, már kivagyok... (meg a főnök a farkamra áll, hogy több, mint 3 nap egymás után mit keresek bent annyi időt )
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs