Új hozzászólás Aktív témák

  • szumo

    senior tag

    Elkövettem egy nagy hibát :o majdnem/félig.
    Ismerős szólt, hogy nem indul a gépe. Évek óta húzódik ez a dolog, minden alkalommal riasztgattam őket, hogy a gép lehet órákat/napokat/heteket bír már csak ki. Mondtam, hogy nem igazán érek rá, de megpróbálok időt szakítani. Csak addig hívogattak kérleltek, hogy az egyik este átbuszoztam hozzájuk, mert én előzetesen adtam árajánlatot 2 gépre amivel kiválthatjuk a régi belét és azt meg kell beszélni a családdal. Még most sem értem miért kellettem én oda. Na de mindegy.
    Megérkezek, mondják nézzem meg a gépet. Megnéztem és valóban nem indult ahogy a telefonban is mondták.
    Leültünk az ebédlőben, hogy mi legyen. Elmondtam újra, hogy a minimum alaplap, processzor, memória csere. Az ára annyi amennyit kiszámoltam a telefonbeszélgetéskor és a munkadíj. Itt jött a szokásos, hogy de az rengeteg pénz. S ekkor robbant be a nagy és okos NAGYFIÚ aki, hogy de neki van egy ismerőse, aki használt akármikkel foglalkozik és, hogy azok mennyire jók. Erre kapásból válaszoltam, hogy akkor miért kellek én ide, és miért kell a szabadidőmet rabolni. Ekkor ért haza a férj. A srác ajnározta az ismerősét, én elmagyaráztam türelmesen a használt és az új közti különbséget, miközben a férj egy i.e.1000 ből származó GPS-t nyomott a képembe, hogy miért nem megy. Ránéztem, komplett pixel sorok hiányoztak, majd kis hümmögés, és rávágtam, mert elromlott. Erre a válasz az volt, hogy de két hete még működött. Próbáltam menekülőre fogni, miközben ecsetelték, hogy az autó és a gép és a GPS és az élet nagy dolgai. Közben még egyszer elmondtam, hogy mi mennyibe kerül, a férjet megerősítettem, hogy a GPS javíthatatlan, és kihátrálás közben mondtam, hogy ha döntöttek, és az új gép belseje kell, akkor hívjanak.
    Ismét megfogadtam, hogy ilyet többet nem csinálok. Kíváncsi vagyok meddig tudom elkerülni. Bár egyre profibban mondok nemet ;]

    [ Szerkesztve ]

    Minden apró probléma kis türelemmel, megoldhatatlan gonddá fejleszthető!

Új hozzászólás Aktív témák