Új hozzászólás Aktív témák

  • blueMerle

    veterán

    Ma azt hittem megbolondulok a röhögéstöl, ilyen még sosem történt:
    haver telefonos boltjában dumálunk, mire bejön két, erösen pigmentált egyén, rongyos szakadt cuccokban, haverral egymásra nézunk, mondom faxa, ha nem apró kell nekik akkor a bevétel vagy a tellák /tudni kell hogy errefelé ez a félelem erösen megalapozott/. de nem...jobban szemugyre véve apa és fia volt...szóval a sztori, próbálom fonateikusan leírni, bár nagyon sajnálom hogy errol legaláb egy hagfelvétel nem készult:

    -Jú nápot. Mesterek, hánemtudják merre van a vöstrn junin?
    -Micsodi? -nézunk egymásra haverral
    -Hát a vöstrn junin!!!!!
    -Olyat sajnos nem ismerek, próbálja meg körulírni mi lehet -mondom neki, próbáltam segítökész lenni
    -No, hánna nímötbü gyün nekünk a lové, oszt emigyen küdik, a junijós bankon.
    ekkor már világos volt hogy a Western Union-ra gondol
    -Értem uram, de ez itt egy telefonos bolt, sajnos nem tudunk segíteni.
    erre mintha csak a felmenöit szidtam volna, rámordít, elnézést, de szó szerint írom:
    -Hát a f@szodot te purdé portás, mög az a kopasz is ottan az asztal mögött, mondjad meg neköm de azonnal, ne hazudozzá mer idegös leszek. Azí vagyú fizetve az ín adómbú hogy eztöt tuggyad!!!
    száj kinyílik, de szó az nem jött, ellenben én még ekkorát soha az életemben nem röhögtem. ki van írva hatalmas betukkel hogy MOBILTELEFONOK-MOBILY, a faszi elött vagy 30 teló hevert a pultban, haver mögött többszáz elölap, szal amolyan telefonos bolt jelleg, erre porta. LOL természetesen azonnal kitessékeltuk öket a boltból.

    Végul aztán a két uriemeber elsétált, de mint megtudtam szinte a környék összes boltjában jártak, ami közel volt az ajtóhoz bolt, az nekik mind porta volt és ott pedig kellett volna tudni hogy hol a vöstrn junin. :D Tényleg, ha már porta, akkor is, az mióta Infopult? :DDD

    [Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák