Új hozzászólás Aktív témák

  • MR_Joe

    aktív tag

    Pár apróság még :

    Egy hölgy a telefonban elmesélte, hogy vett egy illatosított pendriveot, de nem illatozik úgyhogy cseréljük ki... nem sikerült elmagyaráznom neki, hogy a garancia az adattárolóra vonatkozik nem az illatra. :)

    Másik pendriveos história : úriember vett egy 8 gigás eszközt, melynek gyárilag két partíciója van, egy biztonsági és egy nyilvános (lekódolható). Miután DVD lejátszókat nézegetett átbeszéltük, hogy nem mindegyik kezeli a nagy méretű pendriveokat, ezt a típust külön átbeszéltük, hogy nem biztos hogy jó lesz. Az úriember ezután persze mégis elvitte, majd másnap jött a telefon hogy cseréljük ki más típusra, mert amit adtunk neki az nem jó arra amire használni akarja. Cserélni persze csak abban az esetben tudunk, ha a termék hibás, erre jött a kifogás, hogy "De én elmondtam mire kell és Önök ezt adták". Felidéztem neki a beszélgetésünket, hogy direkt felhívtam a figyelmét arra a tényre, hogy NEM használható minden készülékhez ezért nem is ajánlom neki ezt a típust. Akkor jött, hogy akkor miért adtam oda. Na itt majdnem elküldtem melegebb éghajlatra.

    Másik fénymásolós sztori- színes fénymásolónk bedöglött kint volt a tábla, hogy ezen szolgáltatás átmenetileg szünetel. Betévedt egy csóka fekete-fehéret fénymásoltatni , majd miután kibogarászta a táblát elkezdte, hogy hogy merünk ilyet kiírni, javítsuk meg a gépet, mert ha ő most színeset másoltatna és nem tud, akkor beperelné a céget. Volt egy kis beszélgetés ezután a témáról, persze a végén mi voltunk a hülyék. A végén azzal búcsúztam el tőle, hogy próbálja beperelni a sarki pékséget, mert nem hajlandóak mondjuk motorolajat adni neki, mikor ott áll a pékség autója az udvarban...

    Gigabyte aktív vízhűtéses processzor - ez azthiszem mindent visz :D

Új hozzászólás Aktív témák