Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Protezis
őstag
válasz Borisz76 #86861 üzenetére
Ugyanilyenem van, 2021 novemberi vétel. Az enyém 2146 másodpercet ír, ami 35 perc. Néhány hónapja kb. 15 perc áramszünet után bedobta a törölközőt. Rohadt ideges voltam, RW cache is volt használva. Azóta csak read-only cache van, valamint fixen 5 percre állítottam, hogy mikor kapcsoljon le a NAS. Úgyhogy csak óvatosan!
[ Szerkesztve ]
-
Multibit
nagyúr
válasz Borisz76 #86861 üzenetére
A becsült akkumulátor időt “nem kell komolyan venni”. Nekem is van egy olyan UPS-em, mint a tied. Egy asztali mini PC és egy monitor lóg rajta. 91W terhelést ír az Eaton manager szoftver. Korábban, mikor a régi, nagyobb fogyasztású Eizo volt rajta, 120W terhelést írt a program, amihez fél órás akku időt becsült. Ez a valóságban 13-15 perc volt, mikor teszteltem. Igaz, az én 850-esem már elég régi, még az első akku van benne. Cserélni kéne. A hálózati eszközeimet (a szolgáltatói HGW kivételével) egy Eaton 3S 700 látja el. Ebben nem rég cseréltem akkut. A becsült áthidalási idő a NUT szerint 812mp. Ez a tesztelés alapján kb reális becslés. Az akkut karbantartom úgy negyedévenként egy szándékos áramszünettel. Ilyenkor 20%-ra merítem.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest