Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roland8622
aktív tag
válasz zotyesz66 #101146 üzenetére
Áhh most már működik. Köszönöm, Jótállásnál végiglapoztam most az egészet.
Neked hogy jön be amúgy ez a háttér világítás? Tetszik?
Holnap du. viszont nézek másik órást (több bolt több lehetőség, ma du. csak egyre volt időm), hátha van másik fajta szíj, mert ezzel nem vagyok kibékülve [link]Köszönöm nektek is : condy ; V-I-D-A
[ Szerkesztve ]
Huawei P60 Pro / Huawei P50 Pro / iPhone 13 sima (1 hétig, de volt :D) / HTC U11 (már 4.5 éve) /BOSSHIFI B3 / FiiO BTR3
-
Roland8622
aktív tag
válasz zotyesz66 #101159 üzenetére
Jaja. De az alap funkciókat amiért vettem tudja: mutassa az időt , ne keljen elemet cserélni és vízálló legyen
Utóbbi előbb tesztelve pancsolás közben.Akkor lesz egy újabb boldog óra tulajdonos (y) . Jó néz ki, szerintem a terroristásnál szebb.
Huawei P60 Pro / Huawei P50 Pro / iPhone 13 sima (1 hétig, de volt :D) / HTC U11 (már 4.5 éve) /BOSSHIFI B3 / FiiO BTR3
-
-
webórás
csendes tag
válasz zotyesz66 #101439 üzenetére
Kedves Zoltán!
Beépítésre kerülő óraszerkezetek és tokok általában ügyfélbeszerzés által kerülnek asztalomra (tulaj hozza a tokot és a szerkezetet), így kereskedelmével nem vagyok tisztába. Van egy "tokos" néven ismert kollega, aki a távol keletről szerzi be ezeket, de ő csak kereskedő. Magam még nem láttam ilyen kis méretben óratokot, de ha megvan az eredeti, érdemes lenne azt felújítani. Üveget csiszolnak bele, a tok anyaga pedig galvanizálható. Tudunk rá keménykrómozást galvanizálni, így megmarad az óra eredeti formavilága.
Sajnos sok szép zsebóra nemesfém tokja került zálogba a világháborúk alatt, ezek bukkannak fel most ezek a szerkezetek a virtuális piactereken. Kultúrvilágban Frankenstein uhr - nak nevezet konverziók sok embert megbotránkoztatnak, magam is azért vállalom, mert a tokja már nincs meg. Amennyiben rendelkezésre áll az eredeti, érdemes annak felújítására koncentrálni.
Magam kötött határidős javításokat és restaurálásokat végzek, így belátható időn belül nem tudok rendelkezésre állni nyáron lesz egy kis uborkaszezon, ebben az időben biztos belefér majd. Jelen vagyok a fórumon, ha eljön az idő jelentkezem.
Üdvözlettel : Levente www.watchmaker.hu
-
WiZARD
addikt
válasz zotyesz66 #103128 üzenetére
Na jó, de azért a fővárosban csak lehetne legalább 1 olyan bolt, ahol nem lepődnek meg, ha 20ezer forintos óraszíjat akar venni vki. Persze lehet, hogy létezik ilyen, de weblap nélkül, nem tudom hogy gondolják, hogy bárki odatalál.
Mondjuk ahol rakás neves DW órát és társait árulnak, meg mellé simán 8ezer forintos nato szíjat, +16ezres bőrszíjat, ott nem gondoltam hogy kirívóan drága lenne egy Hirsch szíj 20ért...
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
csabulaxi
senior tag
válasz zotyesz66 #103925 üzenetére
Oké, hogy off-ban ment, de itt álljunk le!
Szvsz katona sztori jöhet, főleg ha órához köthető, de a mélyebb elemzést hagyjuk meg másik topicnak.[ Szerkesztve ]
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
g0n21
senior tag
válasz zotyesz66 #104871 üzenetére
Olvasd el, hogy a nagydobra vert sistem51 miből van...
Amikor szétbombázták a hermetikusan lezárt tokot, megtalálták, hogy a horgony, és a gátkerék is műanyagból van!!!!! Ezért prdukál olyan járáseltérést, hogy megőrülsz.
Igaz, régen volt ETA alapú automatájuk,de az rég volt.Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
KelemenUhr
aktív tag
válasz zotyesz66 #106348 üzenetére
Csak egy kis 125-ös DeLuxe TS MZ, a por szépen konzerválta, de forgalmi az nuku meg nagyon zsebbenyúlós téma lenne a restaurálása. Tekintve, hogy épp benne vagyok egy motorépítős projectben nyakig és utána autóépítés van ütemezve, ráadásul viszonylag normál állapotú papíros darabokat egy Simson áráért meg lehet kapni, nem hiszem, hogy belevágok. Más lenne a helyzet, ha a Pannónia p10 marad meg, az nem lenne kérdés, belevágnék, de sajnos arról csak fényképeket örököltem. Helyette az órát felújíttattam Dzsanával, az megmarad emléknek tőle.
[ Szerkesztve ]
...De van egy rossz hírem is: a röntgenfelvétel alapján önben egy csontvázszerű lény él.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest