Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BloodRay
veterán
Jó is ha van mit gyűjteni.
Gondolhatod nálam se azért van mindig bicska mert hasfelmetsző vagyok. Azok is "ékszerek", kiegészítők egy szinttől szerintem amellett, hogy használati értékük is van."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
TechN7ne
nagyúr
Nekem is 4 órám van már ,
Casio Edifice EFA 131 (legalább 10 éve használom ,keresztül ment már mindenen és még mindig hibátlan)
Casio Edifice EFS-S550DB (Decemberben kaptam karácsonyra ,sokat még nem volt használva)
FOSSIL GARRETT FS5623 (nem rég vettem)
Tissot 1014101103100 (aprón vettem a napokban)Ezek mellé szeretnék egy drágább kategóriát ami 200-300k környékén landolna és tartaná is rendesen az árát vigyázva rá megtartva a dobozát ,papírjait ,stb.
Leginkább újonan venném de akkor azonnal buknék rajta legalább 50%-ot ,nézem a használt órákat is ,de nagyon finnyás vagyok ,hogy kiváló állapotban legyen az összes tartozékával ,ezek mellett fontos ,hogy sportos /elegáns kinézete legyen a fémszíjas függőségem mellett.
Chrono24 oldalon kivül nem nagyon találok megbízható oldalt ,ilyen facebook és társain meg azonnal becsapnának mert nem nagyon vágom a témát ,ezért is kérek mindig segítséget tőletek.Tissot órákra még mindig rá vagyok állva ,pedig tanultam tőletek ,hogy nem a legjobbak az árukhoz képest ,pl. EZ 144k ért nagyon bejön ,de jó lenne élőbe előtte megtapogatni ,tömör fémszíjas e ,milyen az állása ,stb.
Mindenesetre úgy érzem még nem egy óra lesz amit akarok ,szép lassan elkezdem őket gyűjteni ,és mindenképp szeretnék egy drágább darabot is lehetőleg fél milla alatt.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Tado Smart AC Control V3 + okosotthon, klímavezérlés, klíma okosítás
- Elado vegyes IoT eszkozok (sensor,socket,smart speaker) Legrand/Google/Shelly/IKEA/Tuya
- ÓRIÁSI Philips Hue csomag - Hue Go, Iris Black, Play Bar, Light Strip V4 stb...
- Xiaomi Electric Scooter 4 Lite
- Új DXRACER L fekete-fehér gamer szék
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest