Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zewa
senior tag
Szerintem egész pofás lett. Nem követtem az eseményeket.
Ára igen meghatározó lesz de mindenképpen érdekes a vas. Formavilágilag is egész jó.
A nagyobbacska benzines motor viszotn nem igazán fog kedvezni az eladásoknak..."Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
Zewa
senior tag
Sziasztok!
Anyukának lassan vennénk egy Stiftet (2005-'07,1.3 benzin, manual, 5d) Tudnátok linkelni egy olyan oldalt ahol össze vannak szedve a felszereltségi szintek? Van esetleg azzal tapasztalat hogy mekkora munka egy manuális klímát digitálisra cserélni?
Köszönöm.
"Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
Zewa
senior tag
válasz Kornel #26478 üzenetére
De, ültem benne, sőt a mecseki szerpentinen meg is hajtottam. Tettszett, jó kis kocsi csak szerintem kicsit langyos hot hatchnek, főleg a Focus St170 után. Egyéni preferenciája válogatja, az én szívem sokkal inkább húz a kicsit öregebb de annál intimebb vezetési élményt adó 7gen Type-R-hez.
Csak nem lelem a 2005-> Stift felszereltségi szintjeit összegyűjtő doksit. Nem tud valaki segíteni benne? Elvileg alap a GS-eknél a digitklíma gyakorlatilag nem igen van az annak hirdetett vasakban..
[ Szerkesztve ]
-
Zewa
senior tag
Sziasztok,
Mennyire bajos egy 2007-es, haromajtos Swiftbe kozpontizarat es elektromos ablakemelot utolag beszereltetni? Hozzavetolegesen milyen koltseggel kalkulalhatok? (Pecs)
Koszonom.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen