Új hozzászólás Aktív témák

  • _ocsisajt

    őstag

    Sziasztok!

    Lenne egy nem szabvanyos kerdesem... (rakerestem, nem talaltam ilyet)

    Elofizettem Vodaphone-os mobilnetre... kaptam hozza egy K3086-Z ZTE modemet... SIKERULT fejonnom vele a netre... 1 napot bohockodtam a tortenettel...ubuntuval nem jott ossze, nem sikerult... opensusevel meg sikerult (ezert valasztottam ezt a disztrot) olyan modon feljonnom, hogy a sakis3g kis csomagocskaval netezek rola, most is :) Sajnos ra vagyok "kenyszerulve" hogy kulso pendriveos linuxot hasznaljak bizonyos okok miatt :B

    lenyeg: nem tudtok egyszerubb megoldast arra, hogy "egy kattintassal" megoldjam a csatlakozast? allandoan ujra kell konfigolni a sakis gui ablakot, hiaba inditom a neten talalt bevalt parancssorral... (ikonnal, de parameterezve) igy inditom: sakis3g --googledns --nostorage USBINTERFACE="1" APN="internet.vodafone.net"

    a sakis3g-vel hiaba tudok ikont letrehozni az asztalon, az ikont inditva meg sem szolal (gondolom jogosultsag)... meg kell nyitnom allandoan a terminalt...ott beillesztem a parancssorba... elindul a grafikus felulet... majd minden egyes alkalommal konfolhatom ujra... eleg faraszto :B (jo oke, legalabb mukodik)

    van valami egyszerubb otletetek? :)

    szerk: pendrivera van telepitve az OS, tehat NEM live :)

    [ Szerkesztve ]

    tl;dr: ENFP-T :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (preferring HC) | Epic genre and Psytrance forever! :)

Új hozzászólás Aktív témák