Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A topic a Steam Trading Cards kártyákkal foglalkozik. Ebben a topicban lehet feltenni a kérdéseket és lehet csereajánlatokat kérni/tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
DeFranco
nagyúr
persze... én is most azzal szórakozom, hogy eladom a felesleges vintage TF2 itemeimet minimum áron... kijön belőle két kártya ára, aztán legalább lesz egy craftolni való szettem... utána meg van jön a booster pack vagy nem
de biztosra veszem, hogy lesz még drop is, ha leül a téma, akkor adni fognak minden játékhoz extra dropokat...
-
addikt
válasz TazLeacher #556 üzenetére
Holnaptól lesz nyílt.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
8zabi
őstag
kártyáim táblázatban
1-1-ben csere érdekel -
Delta×
senior tag
Van arról valami hír hogy mely játékok lesznek még benne ebben a TCG cuccban ?
Rúgkapálva, és ordítva jöttem a világra, miközben valaki másnak a vére borított. Nem gond, ha így is múlok el
-
JoolsNOS
veterán
válasz TazLeacher #553 üzenetére
Nem kell 10-20 percet elszórakozni vele. Max 1-2, és látod is az árakat. Pl sokszor látom, írja valaki, ezt meg ezt keresi, egy az egyben erre meg erre cserélné. Én meg látom, hogy 1 perc alatt le lehetne bonyolítani a marketen az egészet. Nem várni míg válaszol valaki, barátfelvétel, trade. És pont azért egyszerűbb így és nem nagyban, mert ha nagyban csinálnám akkor tényleg órákat kéne böngésznem. De persze mindenki a saját módszerére esküszik.
[ Szerkesztve ]
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
dante0425
tag
Ha esetleg van valakinek egy felesleges Amadeus (Trine 2) kártyája, szívesen megszabadítanám tőle.
Cserébe ezeket ajánlanám:
Super Meat Boy (Super Meat Boy)
Dr Fetus (Super Meat Boy)
Elimination Time (Zombie Driver HD)
Boomer (L4D 2)
Spitter (L4D 2)
Jockey (L4D 2) -
ayo
veterán
ma akkor logikusan nem is lesz update ha holnap kijon gondolom...viszont akkor meg jo sok jatek lesz es majd nem tudom melyiket futassam eloszor. kar hogy nem lehet egyszerre tobb jatekot tolni nagy kapkodas lesz itt erzem
http://jateknaplo.blog.hu
-
ayo
veterán
válasz morvaigaben #567 üzenetére
es valaki ezt probalta mar ? v csinalta? mert holnap elesben elegge para lesz probalni
-
Źşë'
addikt
nem most kedden kellett volna jönni új pakknak?
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Arkennys
addikt
hát, csak ezért úgysem maradtam volna ébren ha reggel lett volna. De ez jó, kényelmesen hazaérek már mire elkezdődik a hajcihő. Remélem a kezdő hajránál el tudom passzolni a foliljaim a mostani árnál jobbon. Nevetséges mennyivel aláígérnek egymásnak némelyek, én annyiért nem vagyok hajlandó már eladni -.-
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
-
Lacccca87
addikt
Köszönöm jer1cho-nak a cserét
-
Źşë'
addikt
mekkora már ez az egész, megáll az eszem ha bele gondoltok tényleg pár tíz forintért ekkora cécót csináltok...
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
addikt
Mondjuk ha a játék egyébként már megvan, akkor kártyánként az a 90-100 forint igenis számít (ha az éles rendszerben is maradnak ezek az árak), ha nem cserélgetsz, csak adod el. Simán kijön belőle valami indie játék, vagy DLC.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
Lacccca87
addikt
HL2 G-man és Trouble underground kártyát keresek. Portal 2 és L4D2 karátyát tudok adni érte, vagy esetleg TF2-est.
-
-=Vacsek=-
senior tag
hali. maradt még vkinek elfekvőbe killing floor kupon?
-
ayo
veterán
na en keszen allok a kartyafarmra. remelem nem a 30gigas maxpayne 3at kell leszedni
-
alratar
addikt
válasz morvaigaben #591 üzenetére
Akárhányat, nekem egy se lesz meg!
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
DeFranco
nagyúr
No, utolsó esély: szeretnék egy badge-t összehozni, preferált portal2 vagy hl2, a duplikátumokat automatikusan cserélem bármire, ami nem duplikált, azt akkor ha kijön a szett vele:
Lehet mazsolázni, nem sok van, érdemes ránézni.
-
morvaigaben
tag
-
morvaigaben
tag
Egyébként a Van Helsing-hez jöhetne, nem tudom a Neocore benne van-e ilyenben...
"Yo mama's so poor that she can't even pay attention......" - Eric Cartman | Battletag: Gabe#2489
-
morvaigaben
tag
Psychonauts megjelent a kitűzőknél nekem
"Yo mama's so poor that she can't even pay attention......" - Eric Cartman | Battletag: Gabe#2489
Új hozzászólás Aktív témák
- Befagy az egész gép
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen notebookot vegyek?
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Asus B85M-E, Intel i7-4790 + rézmagos gyári hűtő, Hynix 4x8GB (32GB) 1600MHz RAM - félkonfig
- TRUST GXT 101P Gav - vezetékes gaming egér -- rózsaszín
- RAZER Kraken Kitty V2 Black wired gamer fejhallgató
- Kingston HyperX FURY 2x4GB (8GB) DDR4 2666MHz MEMÓRIÁK
- GeForce RTX 3070 EAGLE OC 8G rev.1.0 videókártya
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest