Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nofi
addikt
Érdekes nekem a SC-ban sosem sikerültek ezek a többórás meccsek. Még az AI is olyan h állandóan rusholni próbál a maga módján, tehát az elejétől fogva nincs pihi. A missionökről még nem tudok nyilatkozni, mert bevallom egyelőre csak várom, hogy kipróbálhassam battle.netestül és akkor ruházok be a szabadság szárnyaira.
Nekem anno mindig is kellett egy kis AoE, meg RA2 a sok SC funszerverezés mellett. Nézni ahogy kapálnak, vagy kigurul a gyárból az 50.-ik apocalypse tankom.
Ezért vagyok kiváncsi erre az új ladder rendszerre, mert én még a hotkeyeket sem nagyon vagyok hajlandó betanulni, egyszerűen csak elszórakozni. Ez a "mocsok" konzol teljesen kiírtotta belőlem a hc gémerséget - azóta nyugodtabban is alszom és leszoktam a cigirőlXbox GT: nozsolt
Új hozzászólás Aktív témák
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple notebookok
- Hobby elektronika
- Nem menekül a Facebook-függőségi per elől a Meta
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest