Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aktív tag
válasz Winner_hun #42351 üzenetére
Köszönöm az infot! :-)
@adrian360: Neked is köszönöm Adrián. :-)
-
adrian360
őstag
válasz sikalisk #42354 üzenetére
-megnövelték a sebességét 3.75-ről 4-re
-hp regenerációját megnövelték 1hp / sec-re ( az alap zerg regeneráció 0.27 hp / sec)a hibázásra várás helyett meg mondjuk váltott volna infestorra, vagy ha már van hive akkor ultralisk, úgy is ling fejlesztésen volt, az ultrák megették volna a marineokat. de nem senki nem váltott semmire, csak ölettek ölettek meg ölettek.
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
válasz sikalisk #42355 üzenetére
Persze, igazad van, de 5x egymás után arra várni, hogy az ellenfél hibázzon a mikrózás közben...
Persze nem vagyok én senki, hogy megítéljem Scarlett játékát, de nézőként uncsi volt a Bomberrel való összecsapása.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
JSaN
addikt
válasz föccer #42359 üzenetére
En amilyen kis piskota vagyok tatott szajjal neztem vegig mind az 5 meccset. Jo persze nekem is mar feltunt 4iknel hogy ugyan az a taktika megy vegig, de ettol meg elveztem, ahogy intenziven megy az adok-kapok, es latszott hogy a pillanatot vartak mikor lephetnek tovabb. Bar mar jo ideje nem jatszok, mert ha mar csak be is lepek mar ideges vagyok a multiplayer resznel es kilepek, de versenyeket heti szinten nezem.
Scarlettnel az nem tetszett sokszor, hogy ha volt donto pillanat mikor bedaralta bombert, akkor hirtelen mindig vissza fordult a helyett hogy egy kicsit tovabb ment volna es leszedte a cc-t vagy mast ami utba volt mig az ujabb mm gomboc oda nem er, lehet valamelyik sor fordito lett volna.Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
AlyArkhon
őstag
válasz föccer #42359 üzenetére
Néztem én is a meccseket . és az elsőt és a 4 iket élveztem. Szerintem jó meccsek voltak .Nem hiszem hogy arra várt volna hogy hibázzon ellenfele. Túl könnyű a monitor mögül azt mondani hogy így vagy úgy kellett volna
( bár az is lehet hogy csak túl részeg vagyok a születés napi bulimon )[ Szerkesztve ]
Sierra Leone sokat szenvedett népének és mindazoknak , akik hiszik , hogy a pokolban is élhetnek Angyalok. UI .: Diabló él !!
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz Winner_hun #42357 üzenetére
Akkor már inkább hagyták volna változatlanul mindkettőt...
WoT ID: Tuco_Ramirez74 SC2 ID: Peter 1714
-
whitezo88
nagyúr
most nézem, ez a twitches wcs stream nem is rendes 1080p. youtubon lehet így is nézni és ez minden csak nem natív fullhd.
-
-
whitezo88
nagyúr
amúgy jó lesz mert egyszerre lesz a mai event meg a F1 Spa verseny is... 2in1 lesz asszem!
-
sikalisk
tag
válasz Tuco Ramirez #42363 üzenetére
A muta sebesség változása nyilván nem csak a medivac- kel szemben számít, ahogy a ship sebessége sem csak a mutákkal szemben érvényesíthető, taktikailag változatosabbá teszi a játékot. Sose értettem miért akar okosabb lenni mindenki balance terén mint azok, akik ebből élnek, óriási tapasztalattal, rengeteg adattal és rálátással rendelkeznek velünk szemben.
[ Szerkesztve ]
univerzum < emberi hülyeség
-
föccer
nagyúr
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
whitezo88
nagyúr
nem értem a profi DK játékosok miért nem tanulnak meg angolul, a többieknek is sikerült.
-
BeLucZ
addikt
jáájj de nem szabadott volna firstnek kitámadni, csak én érzem úgy hogy nevetségesen könnyen nyeri a meccseket Jaedong?
-
BeLucZ
addikt
válasz whitezo88 #42377 üzenetére
létezik olyan P aki keményen bealázná Jaedongot ?
szerk: most is 8 oldaról támadja be, meg kitámad first ahogy van 1 serege, egy ilyen brutál módon makrózó z ellen sztem meggondolatlanság, komolyan mondom nem tudom hogy lehetne Jaedongot megverni
talán egy nagyon agresszív multi drop szivatással meg folyamatos zaklatással[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
-
BeLucZ
addikt
válasz sikalisk #42381 üzenetére
ja tényleg stardust, de hát ő meg most nincs ott, ő elég durván tolja
és ugyebár mintha valaki említette volna hogy a pvzje a leggyengébb Jaedongnak, toronymagas esélyes szerintem most, megállíthatatlan....
én Taejában bízok egyedül, de hát ő meg ugye nem P, nekem pedig a P a szívem csücske
[ Szerkesztve ]
-
sikalisk
tag
Iszonyatos gyenge First játéka, semmi kreatívat nem csinál, remélem csak a pvzje ilyen gyenge.
-
sikalisk
tag
Gyalázatos, banelinggel szedi a stalkert
Ez már szemétség
[ Szerkesztve ]
-
thomasvold
őstag
... hát, lealázta.
-
sh4d0w
félisten
válasz sikalisk #42386 üzenetére
Nade visszablinkelni a banelingek közé...?!
Én egyébként már azt sem értettem, a második játékban miért nem csinálta a cannon rush-t, megvolt rá a lehetőség, Jaedong meg nem is számított rá, csinálta a saját játékát. Vagy ha már ezt nem, akkor a harmadikban miért nem jött proxy gw, amikor már mindenképpen életben kellett maradnia 1stnek?[ Szerkesztve ]
https://www.coreinfinity.tech
-
whitezo88
nagyúr
és most következik pár rendkívül rövid, 40-50 perces TvT meccs.
-
föccer
nagyúr
válasz sh4d0w #42390 üzenetére
Az nagyon csúnya miss volt
whitezo88: remélem nem, neki is állok szétszedni a fürdőszobai mosdód, úgysem maradok le semmiről
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
-
sikalisk
tag
Szerintem csak azért húzta a meccset J, hogy kicsit szórakoztassa a közönséget, már rég befejezhette volna.
-
thomasvold
őstag
Ezt nem vártam... Bomber jól kezdett.
-
BeLucZ
addikt
lol, sima bomber win, pont a TvT-je a legerősebb, minden másban gyenge, szegény taeja
-
BeLucZ
addikt
kegyetlen küzdelem a második meccsen, remélem nem hagyja magát Taeja
szerk: ezt nem hiszem el, álmomban nem gondoltam volna, hogy bomber behúzza a meccset, kb már 0 esélye van Taejának
[ Szerkesztve ]
-
BeLucZ
addikt
válasz thomasvold #42399 üzenetére
TÉÉÉÉÉÉÉÉZSA játéka csalódás nekem most, viszont ha Bomber Jaedong döntő lesz, akkor a gépemet ráraknám arra hogy J fog nyerni, sőt a két kezem meg lábam is megtenném tétnek
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kupon kunyeráló
- Gaming notebook topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mesterséges intelligencia topik
- Projektor topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest