Hirdetés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Diablo IV
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
Új hozzászólás Aktív témák
-
marilllyo
veterán
Szerintem a végleges játék 75%-a DLC lesz. Most megvettem PS4-re a BF4-et. Az alap verziót...és csak fogtam a fejem, hogy gyakorlatilag alig tudok játszani. Az összes kedvenc fegyverem...pályám minden az DLC-s.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
k-adi
nagyúr
válasz Nikolausz85 #304 üzenetére
Igen, a pénz mozgat, ezt eddigis tudtuk. Viszont azért van egy határ a pofátlanságnak is. Felőlem jöhet annyi millio dlc amennyit nem szegyelnek, de legalább az alapjatek legyen egy minimális tartalommal rendelkező valami.
(ha van egy 90%os game és ahhoz jön 5dlc azt mondom egye fene ez van...de amikor lassan ott tartunk hogy az alapjatekkal egy rendes szerverre nem tudsz felmenni dlc k nélkül, a kedvenc fegyoid sincsenek meg..stb stb... ) -
bul07
nagyúr
Na persze
Warez miatt adnak ki félkész valamiket, warez miatt van egyre nagyobb gépigényük a játékoknak, warez miatt lehet minden sz@rt megvenni + pénzért, warez miatt nem szűrik a fizetős csalókatEgyszerűen rájöttek hogy így több pénzt húzhatnak le az emberekről
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
k-adi
nagyúr
Már nem azért de csomó Single játéknál dlckkel együtt fent van szóval nem hiszem hogy ez lenne a fő ok.
A baj inkább az, hogy a vásárló közönség egyre fiatalabb és egyre könnyebb elhitetni Velük hogy ez biza' f.sza játék lesz és pisti meg John már nyomja is a preordert vaktába!Már nem azért de Elvileg nemsokára itt a megjelenés ennek is és eddig összesen hat videót láttunk belőle kb és még mindig alfa tesztelés megy (ha jól tudom)
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
én tegnap próbáltam Brazílián keresztül vásárolni, de fizetés előtt valami faszom oldalra dobott, ahol ki kellett töltenem egy csomó személyes szart, még brazil személyi számot is kért, szóval esélytelen volt vennem bármit is
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
FaR1
csendes tag
Gyertek csatlakozzatok a csoportunkba és fejtsétek ki a véleményetek a játékról!
[link] -
odorgg
addikt
Origin/BF3/BF4/BF1/BF5: odorgg
-
kissd01
tag
Tudni valamit a Supremancy játékmódról? Hasonló lesz mint a BF Conquest játékmód? Gondolok arra, hogy szabadon beleülhetek akármilyen járműbe, csapatszállító járművek és pont foglalás. Remélem valami hasonló lesz mert ez volt a régi Battlefrontok lényege is.
-
k-adi
nagyúr
YT LINK (disclaimer: néhol hangos)
-
wjbhbdux
veterán
-
bul07
nagyúr
válasz wjbhbdux #318 üzenetére
Na ne
Akkor nem is lesznek dedikált szerverek?( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Polllen
nagyúr
Csak nem követik el a cod féle marhaságot... Bár szerverkereső nélkül el lehet búcsúzni a saját szerverektől.
Egyre kevésbé érzem, hogy ez nekem pc-re kellene...Mondjuk most nézem, hogy a bétahírben azt írják, csak konzolon nem lesz szerverkereső, ott annyira nem hiányozna.
[ Szerkesztve ]
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
FaR1
csendes tag
Szép napot!
Aki szeretne egy jó társasághoz csatlakozni, aki megosztja minden információját a játékkal kapcsolatban az bátran csatlakozzon ide:
Csoportunk300+ tagnál járunk már!
-
Polllen
nagyúr
-
Balika23hun
aktív tag
Annyira próbálnak nem battlefield-ről átskinezett battlefront-ot csinálni hogy konkrétan átestek a ló túloldalára.
A matchmaking 10-12 fős f2p shooterekhez való nem egy 40 fős 13k-s játékhoz.
Van egy marha jó webes szerverkeresőjük ehelyett mm-et használnak.Grat EA DICE. Legalább tudjuk hogy a célplatform nem a PC hanem csakis a konzol mint a cod-oknál.Dragon MultiGaming Clan http://dmgc.hu/ - Battlefield 1 - Baliozus
-
bul07
nagyúr
Hát ezek nem jó hírek
De akkor mivel fogok játszani ha már ezt se fogom megvenni???????És én még gép fejlesztésbe kezdek, elhalasztani meg nem tudom mert van vásárlási utalványom és elkezdenek lejárni, valamire el kell használni
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
lofagi
addikt
Én azóta várom kétkedve a játékot amikor is kiderült,h a repülés eléggé le lett butítva. Nem igazán értem azt sem,h miért nem rakják be a blogba ezt is, teljesen jól mutatna a többi mellett. Szerverkeresés nuku? Hát mi van ezekkel? Vagy SW univerzum és akkor mindent le lehet nyomni a torkunkon?
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
marilllyo
veterán
Egy kicsit engem is zavar, hogy eddig csak a hype meg a hűdejajjde minden szipi szupi szuper lesz. Most meg jönnek sorba a fejvakarós infók...
-
basaharc502
aktív tag
válasz marilllyo #329 üzenetére
Arról nem is beszélve, hogy ezidáig mozgásban 2 vagy 3 féle terepet láttunk - a sivatagos és sziklás taatoine és a havas hoth bolygót - és ez nagyon kevéske...Maga az sw univerzum bármilyen flórát és faunát elbírna szóval gyakorlatilag csak a képzelet szab határt, hogy milyen terepet csinálnának a készítők...ehhez képest kb ezek szerint vagy alig mutattak valamit a játékból (amit nem is értek) vagy pedig kb. tényleg ennyi lesz és majd dlc hegyekben kapjuk az új tartalmakat...
Konkrétan idáig a játékból vajmi keveset mutattak és a megjelenés vészesen közeleg... -
Balika23hun
aktív tag
válasz basaharc502 #330 üzenetére
Igen sok mindent elbírna csak ők mint ahogy írták egy autentikus SW játékot akarnak csinálni. Tehát csak az eredeti trilógia számít, a többi felejtős (itt már sztem el is követték az első nagy hibát).
Eddig úgy tudom 4 bolygó lesz: Tatooine, Endor, Hoth és a Sullust. Na már most az okés hogy egy bolygón több pálya is lesz, de hiába lesz pl a hoth-on 6 pálya (mondjuk dlc-kel együtt) ha az egész bolygó fagyott minden pálya havas lesz.És úgyanez igaz az Endor-ra és a Tatooine-re is.És ez így marha unalmas lesz.
Persze lehet hogy a dlc-kel jönnek új bolygók, pl a Dagobah vagy az Alderaan de akkor csesszék meg a szétollózott játékukat.Dragon MultiGaming Clan http://dmgc.hu/ - Battlefield 1 - Baliozus
-
marilllyo
veterán
válasz basaharc502 #330 üzenetére
Az biztos, hogy DLC dömping lesz. Mint minden EA játéknál. Bár mondjuk ez engem nem zavar mert nyilván lesz premium vagy Season pass. Azt úgyis megveszem hozzá. De tény és való az, hogy Star Wars meg Vader meg stb...önmagában még kevés egy jó játékhoz.
-
basaharc502
aktív tag
válasz Balika23hun #331 üzenetére
A 4 bolygóból 3 gyakorlatilag kopár havas, sziklás és homokos...endorból ingame nem láttam még semmit, gondolom nem véletlenül. DLC-kel nem is lenn bajom, ha nem egy direkt megnyirbált játékot kapnánk - az evolve is emiatt hasalt hatalmasat, amellett, hogy rövid idő alatt dögunalom volt (már a béta alatt meguntam)
Ahhoz, hogy eredeti árában megvegyem valami félelmetesen nagyot kell szólni a bétának, de a látottak alapján azért én nem borítékolnám az instant buy jelzőt...
-
k-adi
nagyúr
válasz marilllyo #332 üzenetére
DLC dömping lesz. Mint minden EA játéknál. Bár mondjuk ez engem nem zavar mert nyilván lesz premium vagy Season pass. Azt úgyis megveszem hozzá.
ne basszál már fel te is... még ki se jött a játék, de már beletörődsz hogy egy félkész terméket kapsz, de már most vígan tapsolsz érte és már rohannál is a boltba a drágább kiadásért, hogy megkapd azt, amit ALAPBÓL kellene.... atyaég, ezért tart itt a gamer világ.
-
k-adi
nagyúr
válasz basaharc502 #333 üzenetére
Evolve alapból halálra volt ítélve, nem is értem mit gondoltak a készítők.
De ez nem, és itt a különbség a kettő játék között. Ebbe LEHETNE tartalom
-
marilllyo
veterán
Hát de most basszus...ha egyszer szeretném a teljes Battlefront "élményt" akkor milyen egyéb lehetőségeim vannak? Én ritkán tartom meg a játékokat. Megveszem...kijátszom... 2-3.000 bukóval eladom. (PS4)
Bőven lesz benne tartalom, hogy kitartson a BF5-ig úgyhogy ezt most megtartósba vállalom be.[ Szerkesztve ]
-
Balika23hun
aktív tag
válasz marilllyo #336 üzenetére
"Bőven lesz benne tartalom, hogy kitartson a BF5-ig úgyhogy ezt most megtartósba vállalom be."
Csak egyet mondok Battlefield Hradline, szóval biztos vagy benne? Ők komolyan jó ötletnek hittek egy rabló-pandúros BF-et. Abban is volt tartalom csak simán elb@szták azzal hogy a nem jó játékot adták el a nem jó névvel.
Itt meg hiába jó a név ha a játék egyenlőre sokkal kevesebb tartalommal érkezik mint egy Battlefield Hardline.Dragon MultiGaming Clan http://dmgc.hu/ - Battlefield 1 - Baliozus
-
marilllyo
veterán
válasz Balika23hun #337 üzenetére
De a HL-t nem ők csinálták. Bár tény és való...bizony én is belefutottam a HL-be.
Én abban bízom, hogy a BF4-et meg tudták csinálni úgy, hogy beleverjek 800 órát PC-n + még nemtommennyit PS4-en....akkor ez sem lehet olyan rossz. Bár a BF4-nél is sokszor elhangzott, hogy...hát...bugos...hát itt ott fos...de jelenleg nincs jobb.
De elvileg kapunk egy beta-t. Majd abból talán....valamit le lehet szűrni. Bár ...én a beta után vettem meg a HL-t. Jól rá is .....b..PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
Balika23hun
aktív tag
válasz marilllyo #338 üzenetére
A HL is EA játék és válszeg az ő fejükből pattant ki ez a remek ötlet. És valószínűleg ez a sok marhaság is amit műveltek az új Battlefront-al is az ő nevüket dicséri. Persze én is megnézem a beta-t (már ha lesz open) de túl sok esélyt nem látok a megvételre főleg a Titanfall után (én meg annál b@sztam rá) .
Dragon MultiGaming Clan http://dmgc.hu/ - Battlefield 1 - Baliozus
-
@rglaaf
veterán
válasz Balika23hun #339 üzenetére
engem nem tudtak át verni a titanfall-al se meg a hardline hype se kapott el szerencsére, SW -ból is jön az open beta majd kiderül mit mutat
PSN:BiZzare_0 ️
-
pohár
félisten
válasz Balika23hun #339 üzenetére
valószínűleg nincs sok beleszólása az EA-nek a fontos dolgokba, mivel a jogok a Disney-nél vannak
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
oriic
HÁZIGAZDA
Star Wars Battlefront Deluxe Edition with Han Solo Fridge PS4
Egyelőre csak a Walmartnál 130 dollárért.
Live-Die-Respawn
-
v!ct0y
veterán
Nyílt lesz a BETA
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest