Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Star Trek Online -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireKeeper
nagyúr
válasz Raulblanco #9321 üzenetére
ha rookie-ként összekerülsz egy veteránnal, ugyanúgy van gond
egyéktén itt STO-ban ahogy észrevettem elég éles szakadék van egy random PvE-s és egy komolyabb PvP-s között. és az csak a legkisebb dolog, hogy a PvP kicsit más irányítást és több "skillt" igényel a játékostól, hanem gear-ben is mocskos nagy különbségek vannak. gondolj bele PvE-n nagyon alap, könnyen és "olcsón" kifarmolható gear-ben is eredményes tudsz lenni, míg egy-egy komolyabb PvP hajóban milliárd EC-k, több száz ezer dilithiumok meg valszeg súlyos száz dollárok vannak.
FF-ban még be sem merészkedtem a pvp instába
Raulblanco: ha meg is lépik, és account bound lesz, biztos h csak arra fog vonatkozni, amit a jövőben nyitsz, amit már nyitottál azt baszhatod. de szvsz nem fogják megváltoztatni, pedig jó lenne. azt se merték meglépni hogy az item upgrade közvetlenül EC-be kerüljön pedig az biztos megállította volna az inflációt. szarnak ezek mindenbe.
[ Szerkesztve ]
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Projektor topic
- Autós topik
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Hálózati / IP kamera
- Politika
- További aktív témák...
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest