Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Star Trek Online -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raulblanco
aktív tag
válasz FireKeeper #9322 üzenetére
Tudom, pve farm sokadik vacak karaktereknek nem is veszek 11-es zöldnél jobb cuccokat, pve-re felesleges.
PvP-hez akinek van érzéke, az egy minimális útmutatás után vígan elvan a solo duo részben a pve felszerelésével is. -
Raulblanco
aktív tag
kerül ec-be, a tech gyártása 15.000 ec-t igényel / db, nem nagy kiadás, de elvisz ec-t a játékból.
mikor a lobi account boundos lett, akkor is a régiek is azok lettek.[ Szerkesztve ]
-
Konfigos
őstag
Szerintem ez hülyeség Ismerem sokak buildjét,akik a legjobbak között vannak,és közel se kell hozzá akkora mani ha jó hajót akarsz,a szakadék azért van mert nem szoktak/vagy soha nem is szoknak bele hogy mennyivel másabb egy player ellen játszani mint egy gép ellen.Pusztán az abality-k megfelelő elnyomásával már hatalmasat lehet profitálni,persze ezt meg kell szokni,és ismerni kell a helyzeteket hol mikor mit kell csinálni.Pont az a baj a pve pályákkal hogy totál sablon,így kicsit se szoktat hozzá az ismeretlen helyzetekre,legtöbb játékosnak pl fogalma sincs mire való igazán a tact,sci,eng team,csak azt látják benne hogy plusz sebzés,plusz pajzs,plusz hull..de az hogy miket tud eltávolítani rólad arról fogalmuk sincs.Nem véletlen nem nyomja el egy jó tact játékos a tact teamet támadásnál hanem kivár,mert bármikor jöhet egy fire on my mark a semmiből és akkor véged is ha 10 secig várnod kell mondjuk 2 tact team mellett.De ugyanez a helyzet a sci teammel is,aki megy előre mint a hülye és látja hogy sérül elnyomja,mert majd jön a pajzs,segít is neki 000.4sec ideig,aztán bekapja az snb-t és vége a dalnak.De sok mindent idesorolhatnék még,rsp pl,és kb végtelen a sor.Ha valaki ezeket megtanulja jól használni akkor csak a hajót kell megszokni amivel repül.Nem kell ide sok csillio ec,az én buildjeimbe is ha most végignézném és leszámítanám azt hogy lobis/boxos hajók,80%-a flottás cucc,többi pedig nem egy érvágás,pl most amivel repkedek 1 napja a full fegyverzete nincs 8milla ec,és 2 konzol kivételével teljesen flottás,nyilván van 200m-s loadout is,de nagy érdemi különbség nincs köztük.Szóval maradjunk annyiba hogy egy sima zenes hajóval meg flottás/reputos cuccokkal is bőven lehetsz a 100 legjobb tact,eng,sci között,csak tudnod kell mi micsoda,és szokni kell a helyzetet,amik tényleg sokba kerülnek azok a traitek/lila doffok,de azok nélkül is el lehet lenni,csak hátrányból indulsz,de közel se akkora a hátrány mint pl amit tegnap játszottam le..Egyedül mentem előre tact,az egész csapatot kilőttem 7 másodperc alatt.Ennek közel se szabadna megtörténnie,csakhát a játékosok 70%nak kb gőze sincs mi mire való.De ez nem is baj,csak akkor ne menjen oda Valahol amúgy el kell kezdeni mindenkinek ha érdekli ez a dolog és megunja a sablonos pve pályákat,nem szoktam lehurrogni senkit se,kedvesen megkérem hogy hagyja el a csapatot mert miatta vesztünk,persze ezeknél ismeretlen fogalom a team chat is,szóval még nem volt rá példa hogy kilépett valaki. Azt pedig nem is mondom hogy a pvp-t is meglehet unni,mert nyilván így van,de a lehetőségek száma határozottan nagyobb ott mint a pve pályáknál.
#9334:Trinóbli mi he dikk?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Lenovo ip. 3 "Kis Gamer" Laptop -35% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
- Samsung Galaxy S24 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest