Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Star Trek Online -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badname
tag
A retrain nullazza a specet is?
-
gerisz23
őstag
válasz Badname #13201 üzenetére
Specializációs pontokat (intel pilot...)nem lehet újra osztani.
Hazaértem majd leírom,zsíros korábban írta hogy melyik mire való a régi skillezés szerint,melyik minek a megfelelője.
Nagy vonalakban annyit hogy az első szinten kell raknod pontot engi vagy sci dolgokra hogy tovább tudj menni.Szvsz nem baj ha mindegyiknél kerül 1 pont,akkor van +shield ,+hull meg regen.Asus B560M-K,Intel Core i3 10100F,Pure Power 10 400W,Corsair 2*4GB,Rx 570 4 GB
-
gerisz23
őstag
Nah szóval,a tact-dps skillezésemhez (PVE):
Lieutenant
El kell költened 5 pontot hogy a következő szintre pakolhass pontokat.
Én ahogy írtam szvsz az eng és sci képességeknél 1-1 pontot raknék csak az első skillre-jó buffot ad.
Lt comm.:
Elctro plasma systems flow-ha használsz emergency power skilleket arra ad bónuszt
Full impulse a legfölöslegesebb skill,ha nem vagy harcban csak akkor számít-nem kell rá pontImpulse:Sebesség növelés,szerintem mindenképp megér 3 pontot.
Controll és drain:nem csak buffot ad hanem resistet is egyben kikapcsolás,pajzs szívás stb ellen.
Drain infection-Zsíros szerint a sebzése elhanyagolható.(ha van plasmonic leeched mindenképp tegyél drainre)Targeting expertise:A régi accuracy skill,bónusz critet ad accuracy owerflow esetén (Ha surgical strikeot használsz akkor nem kell rá pont.)
Defensre manuveringre nem tettem,mivel dps karinál valahol cél hogy eltaláljanak,és tudd aktiválni a go down fightningot +sebzésért,csak miután levertek 50% hull alá utánna kell valami ami életben tart,immunity,resist,confuse,eng team heal,starship trait stb...
Commander:
Hull plating:régi resist,mind kinetic mind energy dmgre,ha nem teszel rá akkor több neutronium alloyt kell használnod.
Weapon applification és specializationritical chance és severity bónusz
Captain
Defensive és offensive subsystem tuning:a hajód energia szintjeire ad bónuszt,romu karinál sem volt elhanyagolható a különbség skillel és anélkül.Long range targeting sensorsell,nincs mese ha nem használod ahogy távolodsz a célpontól úgy csökken a sebzésed.(dhc vel 60%,beammel 40% mínusz ha 10kmre vagy a targettől)
Armor pen és shield pen:azt hiszem nem kell magyarázniAz egyikkel az ellenség resistjét ignorálod a másikkal meg a pajzsát.
Admiral:
Warp core potential:ismét a power leveleket növeljük vele.
Szóval ezt TACT DPSRE szántam,ha klingon vagy olcsó a plasmonic leech,használd.
Mielőtt bárki kérdezné akinek van plasma explosion konzolja,a partgen skill továbbra sem hat rá,viszont ha nem változtattak a mechanikán akkor az aux level igen,szóval nem árt ha van rajta úgy 50%,meg passzív healed ezzel a skillezéssel nem lesz,szval egy eng team,hazard emmitters nem árt ha kéznél van,meg ha jól emlékszem az ikoniai repunak van immun traitje az se árt.
Egy low dpsbuildnél (a2b buildek)is jó ez a skillezés csak használj több neutronium alloyt,meg heales boff skillekre is jusson necsak sebzősökre.
Asus B560M-K,Intel Core i3 10100F,Pure Power 10 400W,Corsair 2*4GB,Rx 570 4 GB
-
gerisz23
őstag
Sci dps:még nem teszteltem hogy megélek-e defense nélkül PVE-n,de vszleg igen
Jah platac,a romu boffjaid bőven adnak álcára csak magas aux energiával menj
A végén a választható skilleknél álca bónusz teljesen felesleges.[ Szerkesztve ]
-
gerisz23
őstag
Lol
Akkor esteleg a pontkiosztás után válaszd az álcás skillt,máshonnan úgyse kapsz rá bónuszt,habár sztem nemis kell...főleg nem PVE-re.Thalaronra nem tudom melyik skill hat,azt még nem néztem meg.
-
Lanny
aktív tag
válasz gerisz23 #13204 üzenetére
Köszi, majd átdolgozom a torposat.
Raknék rá mindenféleképpen a hull és shield regen-re is 1-1 pontot. Szerinted ennél elég lenne csak a armor pen-re rakni pontot, vagy mindenféleképpen kell a shield-re is? Ahogy leírtam először leszedném quantum phaseddel a pajzsot, majd neutronic-kal (vagy krenimmel, vagy gravimetric-kel, majd kiderül melyik üt nagyobbat) a hull ellen.
A2b-t használó energia fegyós buildnél az auxra is pakolni kell gondolom.
Drain-re csak akkor rakok, ha marad 2 felesleges pont. Plasmonic leech konzolt egyébként szoktam használni mindkét oldalonSci buildet majd tervezek csinálni és megosztani wellsre. Lanar, ha te már megtervezted, akkor felrakhatod, ha gondolod.
"Great men are forged in fire, it is the privilege of lesser men to light the flame..." - War doctor -
-
Lanny
aktív tag
-
gerisz23
őstag
Krenim jó csak kell hozzá crowd skill.Én max heales karival rakok majd többet regenre meg a többi heales skillre.Ahogy hallottam zsíros is valami ilyesmit tervez pvpre,mármint crowdosat
Én már csak a resist miatt is teszek pontot mind drainre mind crowdra,lekapcsolnak 5-10mpre azalatt semmit se sebzel max kilőnek.Asus B560M-K,Intel Core i3 10100F,Pure Power 10 400W,Corsair 2*4GB,Rx 570 4 GB
-
Plata
félisten
válasz gerisz23 #13215 üzenetére
Az aceton érdekes,régen csak fegyó skillezés hatott rá.
Fogadok most sokkal erősebb lett.Régen csak starship energy weap skill meg weapon skill volt rá hatással,fura is volt.Úgy emlékszem.
Majd kipróbálom akkor nála a sci torpes skillezésed,de melyik is volt az?
Ezen a foson nem jön be rendesen a fórum.Ugyanis közben eljöttem gép elől.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
Nah kb ezt hoztam össze vélemény?
[link] -
Kotomicuki
senior tag
Konfigosnál ez szerepel:
Starship Attack Patterns >>>>Weapon Amplification
De ennek hatását nem látom feltüntetve a skill leírásánál - erre nem tettél pontot, pedig van ami az ellenfélnél ellenállást csökkent, míg nálad sebzést növel (és mintha nagyobb mértékben, mint itt a skill-ek %-ai tennék).
Sz'al, nálam vannak még fehér foltok a képletekben...
[ Szerkesztve ]
A regisztrációdat véglegesen kitiltottuk a következő ok miatt: III.10.8 Üdvözlettel: PROHARDVER!
-
Plata
félisten
válasz Kotomicuki #13220 üzenetére
Sci karinak nem szoktam rakni attack patternst,szerintem.Mert az a régi iskolában az attack pattern skillekre adott bónuszt,az meg elég kevés van egy sci hajón.
-
Plata
félisten
Tribblin ezzel a skillezéssel 282 a partgenem.
-
gerisz23
őstag
Koto kommentjének néztem utánna,a leírás nem írja hogy attack patternre hat-e a skill,ha igen akkor arra is tennem kéne még pontot pvp karinál.Kicsit jobban is megcsinálhatták volna a skillek leírását,hogy látszódjon a tényleges hatás.
-
gerisz23
őstag
Maga a skill is megszűnt!most csekkoltam játékban.
Arc fórumon háborognak,kicsit értelmetlenül vagy megcsinálva az új skillfa,túl sok pontot kell költened pl tactra hogy a focused frenczyt használni tudd,jobban is eloszthattá volna a bónusz skilleket.Ha végig tatcra pakolsz akkor energiának leszel híjján...Nincs mit akiraremélem beválik
[ Szerkesztve ]
-
akira76
csendes tag
válasz gerisz23 #13227 üzenetére
Számomra is érdekes, hogyha kemény vonalas taktikai hajót akarok csinálni, freezyvel, akkor arra 22 pontot kell pakolni. Így meg másra nem nagyon jut... Scinél is, hogy mg legyen a 22 pont, elég sokról kéne lemondani, ami gyakorlatilag a minimum. (pl, az általad linekelt scinél, leszedek 1-1 pontot a targetről, adv weapon specről, hull/shield penről 1-1et, enginél subsyetemről mind a 4-et, iproved warp core potencialróll, 1-1et, akkor így 10. ezt el lehet költeni scire, és megvan a 22. De vajon így életképes a hajó?)
http://skillplanner.stoacademy.com/b0bae38bb0aa23e9e5eccd1e5b4a6b9d
[ Szerkesztve ]
-
-
Plata
félisten
válasz Kotomicuki #13229 üzenetére
Mindig le vagytok maradva,zárt teszten próbáltam már az Mk17 torpedót is.
-
Konfigos
őstag
válasz Kotomicuki #13220 üzenetére
Igen ezt írtam,így is van.Csak nem is tudok több felszerelésről ami arra adott mint aminél néztem,név szerint ő:
Ha a mostani skillfa szerint nézed mivel eltűnt a skill amit ad a motor azzal lett helyettesítve amit mondtam,csak lehet kicsit félre érthető volt,mert nem írtam oda hogy maga a skill megszűnt.
Egyébként bugos,pont tegnap néztem hiába rakom fel a mocit nem változik a stat érték.
-
gerisz23
őstag
Téged kéne inkább bezárni vagy eldugott sötét helyre
Elméletileg egy csomó skill bugos,szóval ha valaki esetleg kiosztotta volna a pontjait de nem elégedett akkor várjon az átskillezéssel javításig.
Zsíros,melyik stat nem változik?
[ Szerkesztve ]
-
Konfigos
őstag
válasz gerisz23 #13232 üzenetére
Most nem tudom fejből,de azt hiszem crtd-t kellene adni a motornak mostmár az új skillfa szerint,de hiába rakom be nem változott a stat.Szóval szerintem bugos..Egyébként valami nagyon nem kóser az új rendszerrel,tegnap láttam baltimot tankolni..eléggé vicces azért.Plusz hogy kiszúrták a scimet egy baltimmal miközben álcába voltam..az szintén érdekes történet 125 auxxal és maximális álcával,és hogy egy tact lát baltimmal több mint furcsa.Mindezt úgy hogy én maximalizáltam az álca detektet és nem látok ló*aszt se..Szóval vagy bugos valami,vagy rámentek erre a perceptionra jobban már mint magára a detectre.Majd után nézek,de most szabin vagyok nem nagyon fogok belépni Majd akkor lesz igazán jó a gép ha meglesz a t6 tvaro,egyszerűen nem jön be a pilot még mindig..Faethel meg az a gond hogy túl sok vele a wp power ami torpedohoz halál felesleges,és kevés az aux,nem tudom 75 alá huzni a wp powert ugyanazzal a skillel amivel a pilotnál 51.
-
Lanny
aktív tag
Torpedo build v2.
Ha még adtak volna 3-4 elkölthető skillpontot, energia fegyós buildre könyen át tudnám alakítani a torpos skill plan-t. (Már csak a long-range targeting sensors-ra kéne pakolni pontokat az energia fegyók miatt, de sajna arra már nem marad. )
Majd gyűjtsük össze egy helyre a már korábban jóváhagyott buildeket (kasztokra lebontva).[ Szerkesztve ]
"Great men are forged in fire, it is the privilege of lesser men to light the flame..." - War doctor -
-
gerisz23
őstag
válasz Konfigos #13233 üzenetére
Nekem megvan a T6 tvaro,de pilottal sokkal gyorsabban lehet topedózni épp gondolkoztam rajta hogy átállok arra megint,csak több pilot skillel.Sokan úgy tolják (sztem John Henry is,csak premadbe,jut eszembe,kiszedtem Scherlockot,ráadásul copyztam a boff kiosztását).
1x belefutottam ma egy fbp új spec cuccba,csak azt írta ki 2x20k-ot visszanyomott sebzésbe...+valamenyni fbp,de az nem volt számottevő,a counteres cucchoz képest...mondanom sem kell hogy elpárologtam....
Ha nem immunba megy vagy nincs épp zahl traitem akkor halálos a cucc.De én is betettem pilot mellé az új spect szval[ Szerkesztve ]
-
Lanny
aktív tag
Kaptam tippeket az egyik havertól temp sci vessel skillezésre:
first section, choose all six of both the eng and sci skills - ignore tac.
2nd section, all six sci skills, the three impulse skills and just the first "defensive maneuvering" tac skill (one point only).
ignore the eps skills entirely in that section.
third section, all six sci skills again, the three hull plating eng kills, and ignor tac entirely
fourth section, select the three particle gen skills and the first defensive subsystem tuning eng skill...that's it for section four.
final section, all three shield skills, the first two scientific readiness skills, the first two eng readiness skills, the first two tac readiness skills and then....
warp core potential and then warp core efficienty.
that's it for the core 5 skill sections...for the bottom horizontal bar selections i went with...
batt expertise, subsys repair and engine power (for engineering)
sector trav speed, shield cap and control resistance (for science)
oh, and for the 2 sci "super skills" i chose the shell and the penetration options.
[ Szerkesztve ]
-
Konfigos
őstag
válasz gerisz23 #13236 üzenetére
Csak elfelejted hogy nem tudsz álcából lőni pilottal,ami elég nagy érvágás jelenleg.Tegnapelőtt is beszoptam miatta mert fake meg hassan scije is rámcuppant miután álcából kijöttem és szarrá draineltek,szart se ér a 300 skill védelem.Plusz a tvaron ott a konzol is ami insta halál ha jókor lövöd el 6 töltéssel,de majd ha kiveszem összehasonlítom.Bár ha dobál valaki gw-t úgyis mindegy mert kijössz álcából.Egyébként továbbra is furcsa pár dolog mert ott a viralom,igaz most nem a maxolt skillt használom csak kb 250 de van akin szépen rajta marad,van akinél betalál és el is tűnik rögtön,azt nem néztem hogy lehet azokon épp eng team van aktiv,akkor cumi.
Másik amit most néztem meg hogy nerfelték a quantum phase torpot?Van tooltip wikin hogy 280 flowwal
300al nekem meg 8k,ami eléggé érdekes..Pvpn ilyen 40-60k-kat láttam régebben.
Vala : Továbbra is mondom hogy a tvaro konzolokat nem tudod használni más hajón tudomásom szerint,és még mindig nem raktad be amit mondtam hogy alap torp buildhez,plusz flowod sincs a quantum phase torphoz,semmit se fog érni.Iso-t se értem minek neked ha nincs prtg skilled.Ezzel kb annyit érsz el majd hogy köpköd 2-3ezreket pvpn,pven meg kb lesz 4k dps,teljesen rossz így az egész ahogy van.
[ Szerkesztve ]
-
Lanny
aktív tag
válasz Konfigos #13240 üzenetére
A hajót és a felszerelést ne nézd, mert nem azon, hanem a skillezésen változtattam csak.
Iso-t nem akarok használni. A flow erősítésére viszont akkor fogok felrakni konzolokat.
A faeth helyére akkor a malem kerül, nem tudtam, hogy csak a tvaro hajó variánsaira rakhatóak fel a torpos konzolok.
Az alábbiakat fogom még felrakni:
Console - Universal - Ferrofluid Hydraulic Assembly
Terran Task Force Photon Torpedo Launcher
--> Set 2: Focused Detonations: +13.3% Projectile Weapon Damage
A skillezéssel kapcsolatban már nem tudok mit kitalálni. De ha eleve bugos az új rendszer, akkor egy szót se halljak!
Ha még hiányoltok valamit, nyugodtan kommenteljétek."Great men are forged in fire, it is the privilege of lesser men to light the flame..." - War doctor -
-
Lanny
aktív tag
Ezt a hozzászólást húzzátok be a téma tudnivalókhoz, ha megkérhetlek benneteket.
-
gerisz23
őstag
válasz Konfigos #13240 üzenetére
Tvaroval tudsz ez igaz,de úgysem tudtam vele gyors hajót csináln hogy pilot skilleket is használtam.Figyeltem T'orpot vagy mi a neve gyereknek aux to dampnerst használ,én sifet confuse doffal,sokszor megemnekülök de mégis lassú a hajó...
-
Lanny
aktív tag
válasz Konfigos #13244 üzenetére
A wells skillezésére a haveromtól csak ezeket a tippeket kaptam, de megfűzhetem, hogy a tényleges felszerelésről készítsen egy pillanatfelvételt. A torpos build felszerelésének átvariálásán még nem volt elég időm gondolkodni, türelem. Azt hiszed nem tudom a build összerakás legfontosabb lépéseit?
A groundot kivéve mindent igényesen szoktam összerakni a részletekre odafigyelve (a doff kiosztástók kezdve a használt taktikákig bezáróig)."Great men are forged in fire, it is the privilege of lesser men to light the flame..." - War doctor -
-
Plata
félisten
A kedvenc farmkarimnak adtam skillezést,nem mondanám hogy jó,olyan saját fejlesztésű szar.
De a lényeg,fleet T5-U hajója van,mivel nincs belőle még T6.Vacak mk12 lila dhc és turret,Repus torp.Khg szett.Mive klingon.Sci kari.
CLR—Infected Space[4:09]— Dmg(DPS) —Nirett 14 546 825(60 111) Preston 12 256 877(49 224) Dahak 5 881 482(23 908) Kim Price 3 500 843(14 526) Kovaka 1 533 026(6 257)
Atom laggos STF volt.
De így nem is rossz,23k sebzés sci karival.Szinte filléres felszereléssel,lökött konzolokkal.
A hangárja bugos,hogy a karfiol a bugos vagy az elite slaver nem tudom,először is a slaverek hullja majdnem 7k lett a régi 4.4k helyett.A cd-jük 15 másodperc,de ez harc közben néha lejön.
Ami vicces.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
Baró a flotta inv is bugos,nem lehet invelni senkit mert csak annyit nyög be hogy error,bla bla bla error.
-
Badname
tag
A fizetési rendszerük is az:-D am a kariaim legtöbbje lilaxii cuccal is bugos
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)