Új hozzászólás Aktív témák

  • Kroni1

    veterán

    válasz Hami33 #3775 üzenetére

    Szia!

    Köszi a tippet és a privátban küldött infókat is! Ahogy látom az SJ5 valóban megfelelő választás lehetne, az SJ7 is tetszik, a hordozhatóként használhatósága is jópofa ötlet, csak kérdés, hogy milyen minőséget produkál mondjuk egy 35-40ezres JBL-hez képest?

    "Ebben nincs sajnos jack bemenet! " Nincs?! Pedig több oldal is irja.. Amennyire én láttam a képeket az sj7-ről, úgy tűnt hogy a Port.In röviditésű csatlakozó lehet a jack bemenete, vagy az nem az lenne?

    fejhallgató kimenet nem olyan fontos, azt megoldom máshogy és ahogy látom az szinte egyiken sincsen..

    SJ4-ről van vélemény, info esetleg? ahogy nézem az is elég lenne nekem, a színe jobban is tetszik mint az sj5, és még kapható pár helyen..

    Laca19 (a): Köszi neked is a véleményt. Én először az SJ7-re is azt hittem a robosztus kinézete miatt, hogy nincs mélynyomója. A kissé drágább Yamaha YAS-306 tesztjeiben is azt olvastam, hogy kb. felesleges hozzá a mélyláda, olyan erős mélyekben anélkül is.. De lehet hogy inkább mégis maradok a mélyládás verziónál, és a számítógépasztal alá besúvasztom valahogy.

    "a fejhallgató problémára veszel egy jack kábel hosszabbítót, akkor nem kell a TV-hátuljánál vacakolni."
    - Ez jó lenne, én is így akartam, de sajnos a TV-m olyan, hogy ha akár csak a hosszabbítót bedugom akkor a tv saját hangszórója már elhallgat. Mondjuk arra kiváncsi leszek, hogy mi lesz akkor ha a soundbarnak küldi a hangot optikán, szerintem úgy már maradhat bedugva majd a cucc..

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák