Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
Ezt nekem találták ki. Álmaim gépe. Így már azt sem bánnám a 486-os lenne.
Azért ti is látjátok,hogy mennyirá más a Becks? Hiába, az átlátszó üvegben sokkal gusztább...itt is rászokhatnának. Legalább a fehéren átlátszó drehernek is Coronita filingje lenne.
[Szerkesztve]-
-
qltsar
veterán
-
Nunder
őstag
válasz lorcsi #14730 üzenetére
Tavaly is voltak, vettem is vagy 4 dobozzal. Osztottam is meg ittam is. Bornem az egy silány valami, többi 4 az egész jó, bár nyilván ezek is a belga kőbányai szintet súrolják. Erős alkohol íz, meg kandiscukor Ettől még simán megéri, főleg mondjuk ajándékba olyannak, aki nem adott még ki 160 forintnál többet egy sörért.
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
Elektrosokk
addikt
válasz lorcsi #15055 üzenetére
én is hoztam tegnap 4 pakkot, de barátnőm szóba is hozta hogy miért nem vettük meg vasárnap amikor együtt voltunk ott... már kint volt akkor is, ő észrevette én nem
"Bárcsak elviselnétek tőlem egy kis esztelenséget, sőt viseljetek el engem is." Szabadságot Aweriotnak! ️
-
mephi666
nagyúr
válasz lorcsi #15055 üzenetére
kecskeméten én is kerestem hétfőn, aztán megláttam egy jól megrakott raklapot, amin még 4-esével leragasztott kartonokba voltak csomagolva kézzel téptem a ragasztószalagot, hogy hozzájuthassak ...egyelőre nem tudom megkóstolni, mert hétvégén beszedtem egy torokgyulladást és nem sokat éreznék az ízükből... jelenleg teljesen jó a kommersz argus (kukoricamentes 5%-os) és házi vegyespálinka a torkomra
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
looser
addikt
válasz lorcsi #18175 üzenetére
Nekem régebben bejött az Argus (LIDL) tekilás söre, meg a málnás is, ezek mindketten eltűntek az állandó szortimentből. Kukoricásból a Rizmájer Cortez nem rossz, illetve a Hopfanatic főzött régebben popcorn néven ilyesmit, de arról nincsenek emlékeim.
Mindent tudok a rákászszakmáról...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest