Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
ja, hát járni nem szoktunk, csak voltunk egyszer közösen, egyszer meg én egyedül. benzinköltségbe beszállva meg összeegyeztetve az árakat, simán össze tudunk hozni egy sörvásárlós túrát szinte akármikor.
egyébként nem is néztem melyik hsz-re reagáltál, azt hittem az utolsóra. azért nem értettem mit kérdezel
[ Szerkesztve ]
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
NoLF
veterán
(kmxátlagfogyxbenzinár) oda-vissza kb 130 km -> 1,3x7,5X310=~3000 ft ez a benzinköltség.
amennyiben jól emlékszem (v megtalálom vhol a régebbi számlát) akkor üveggel együtt olyan 130-140 körül jön ki egy sör, van drágább és olcsóbb is. vegyesen is tudok venni meg egyfajtából egy rekesszel is, viszont párkányban (ahova mentem eddig) még nem találtam olyan bevásárlóközpontot ahol sokféle sör van, 3féle zlaty, kelt, starobrno, corgon, meg egy pár gagyibb, meg kozelből a jobb fajta, barnák ezekből tuti vannak.
kártyával szoktam fizetni, tehát nem kell koronát váltani.
ennyi
-
NoLF
veterán
szét kell nézni és keresni másik supermarketet párkányban, vagy átmenni máshova, sztem azért össze lehet szedni pár fajtát. hétközben pesten vagyok, hétvégén kecskeméten, de egyik hétvégén vagy akár pénteken meló után (bár nemtom meddig vannak nyitva a boltok) szerintem meg lehet oldani.
-
looser
addikt
Ez a szárazanyag tartalomra vonatkozik, nem az alkoholfokra, de ezt biztosan tudod :-)
A kérdésedre érdemben sajnos nem tudok felelni.Hey-hó, tegnap voltam a Városligetben a Kertem nevű helyen, csapolt Borsodit ittam és esküszöm ízlett, bár szerintem nagyon vizes lehetett, mert kilenc korsó után sem éreztem magam igazán berúgva, mondjuk nem is az volt a cél, de mégis... Szóval lehet, hogy adok neki esélyt üvegesben is :-)
Mindent tudok a rákászszakmáról...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs