Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Traxx

őstag

válasz adster #7463 üzenetére

Na igen, a pohár fontos, pláne hogy kb. 100 Ft-ért jutottam hozzá :D A Leffés csak a fele volt...de ennyi is a pohárkészletem :)

Most viszont megkavartál. Abban teljesen igazad van, hogy minden egyénfüggő, de épp ezért támaszkodok közösségi véleményre. Az igaz, hogy trappista belgát szívesen kóstolnék, és a La Trappe ellen némileg az szól, hogy a Dubbel-t nem találtam valami kiemelkedőnek. Nem mondom, hogy gyenge volt, de a top 3-ba nem fért be. Igaz, ebből nem lehet egyértelmű utalást tenni a tripelre.

A Piraat-ról meg kb. semmit nem tudok, igazi sötét ló :D Abban pedig megint csak igazad van, hogy mindhárom lenne a tuti, de most ennyit engedek meg magamnak. Lehet az lesz, hogy bezsákolom a Grand Cru-t, és fej vagy írás alapon döntök...vagy várok még érvet, ellenérvet, bár egyrészt az eddigiek is adtak támpontot, másrészt a sörértő törzsgárda legtöbb tagja mondott tippet :D :R

"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)

Új hozzászólás Aktív témák