Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • NoLF

    addikt

    válasz Traxx #3891 üzenetére

    Rizst 1-2 szemet szoktak beledobni, nem feltétlenül szükséges és nem is mindenütt dívik a szokás, hogy honnan jött nem tudom, mindenesetre a korsó elfogyasztásáig folyamatos habot képez a tetején, leginkább ezért alkalmazzák. csapoláskor mikor ott a hab, a citom is nyomja még egy kicsit (pezsegtet) de aztán ez elmúlik, a rizs pedig folyamatosan nyomatja kifelé a CO2-t.

    én személyszerint annyira nem komálom a rizst benne, de azért néha megesik hogy kerül bele :) a citrom viszont fincsi citrusos fanyar ízt ad a búzának, legtöbbször szoktam bele tenni / kérni. Belga fűszeres búzákba nem rakják, ott már olyan az ízkavalkád hogy nem is kell :)

    Kasteel-t mindenképp próbáld ki, a barna fincsibb, de persze a delirium sem rossz :)

    ha frissítő finomságra vágysz, Hoegaardent-t ajánlok. Csajoknál is bejön! :D

    The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people

Új hozzászólás Aktív témák