-
GAMEPOD.hu
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
NoLF
addikt
Ichnusa non filtrata es ichnusa cruda kotelezo lesz, de azon kivul nagyobb boltokban kisuzemi szard sort nem nagyon fogsz talalni (persze nem kizart) de sorbarok vannak Cagliariben is es ott tuti talalsz megfelelo cuccokat. (Rubiu, Alvure, Mezzavia, B di C…)
ha kell segitseg barmiben Cagliari kornyeken, szolj. En aug vegen megyek ismet, minden evben jarunk oda (nejem nagybatyjaek odavalosiak)
[ Szerkesztve ]
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
Dilikutya
félisten
A Tigris csak Hrabal és az asztala miatt. Amúgy klasszikus városi kiskocsma, jobbára inkább helybelinek tűnő arcokkal volt tele. Semmi turistás nincs benne. Viszont emiatt szimpatikus is.
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
[Csucsu] ebben jo, de o ritkan jar erre
stoutok birjak, kiveve a coffe es coconot stoutok. milk stoutban nem vagyok biztos, egy To Ol Sur Maelk biztosan ert itthon kb 5 evet (ba milk), es ugyan egy picit a vegere vesztett a komplexitasabol, de jo maradt. a tokyo megdoglott, de ott koltoztem is kozben
pinceben en erleltem belgakat es stoutokat evekig elozo helyen. igazabol azt lehet csinalni, hogy neha kibontasz egy uveget.
a 10 eves stout egyebkent abbol jott, hogy par fozde az elejen le tudott fozni olyat, amit allva hagytak es meg mukodott. ezek utan fozdek rairtak, hogy annyi idot kibir a sor ami egyaltalan nem biztos.
belgaknal igen, de ott effektive nem mondjuk 15-20 eves stilusokrol es fozdekrol beszelunk, hanem evszazadok alatt tokeletesitett processekrol amiknek azert ismertek a hatarai.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
looser
addikt
Mármint ők jártak Szilárd előtt Winkler műsorába? Én úgy 3 éve nézem, a régebbieket nem ismerem. Viszont Ogre bácsit még a Csakából, az elejéről, egyszer meginvitáltak az asztalukhoz. Különleges volt látni őt a Mixátban, mivel ott a Darshan udvarban Laci csapolta a sörét 2014 júniusában a Főzdefeszten (most néztem vissza a privátjaimat, aznap vettem egy Radeon 7870-et :-))
[ Szerkesztve ]
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
-
-
looser
addikt
Elnézést, hogy megint morgok és tényleg nem neked szól, nevezzük ventiláltatásnak ami épp a te hsz-ed kapcsán jött fel (néhány évente újrázok a témában :-)) de nagyon elba**ott árak vannak arrafelé (is). Tudom, nem 2012 van, amikor az ember beült a csakába egy korsó (0,5L) 600 Ft-os Grabancra (még évekig fent volt a molinó a bejárat felett, de nagyon sohasem szállt el az ára) de azt gondolom, ezek az árak rohadtul nem megfizethetőek a rendszeres sörfogyasztóknak (legyen napi 1 vagy hétvégente 5 sör). A kedvenc összehasonlítási alapom egy relatíve drága város: New York City. Nem Dubaj és nem Havanna, de Budapestnél drágább város. Kedvencem a Beermenus (untappd-en is sokan fent vannak, sőt gondolom naprakészebb is) de itt - szerintem - jobban lehet keresni hely alapján. Nem fogok példákat hozni, de jópár tételt összenéztem és szomorú, amikor NYC jön ki jobban az árakban. Elnézést, ha lehangoló, amit írok, semmi mást (gazdasági helyzet, átlag (vagy még inkább medián) fizetés, lakhatás, háború a szomszédban, covid utáni állapot) nem néztem, csak az árakat, nyilván minden árnyal egy kicsit. Na jó, szép napot és jó söröket!
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-